Mickey og Theo dyster for Rwanda

Theo Jørgensen er kommet bedst fra land i velgørenhedsprojektet

Sidste år klarede Mickey Petersen sig bedre end Theo Jørgensen i deres interne dyst for Rwanda. I år er den danske Team Online Pro dog ikke kommet lige så godt i gang. (Foto: Neil Stoddart)
Sidste år klarede Mickey Petersen sig bedre end Theo Jørgensen i deres interne dyst for Rwanda. I år er den danske Team Online Pro dog ikke kommet lige så godt i gang. (Foto: Neil Stoddart)

I denne uge handler hverdagen for danske pokerspillere om lidt mere end dem selv. For tredje gang bidrager en række danske profiler nemlig til 'Poker for Rwanda', der samler ind til Educats velgørenhedsprojekt i Rwanda.

To af dem er PokerStars' danske proer Theo Jørgensen og Mickey 'mement_mori' Petersen. De har begge fået $3000 stillet til rådighed af deres sponsor, som de skal have til at yngle i denne uge.

Håneretten er på Mickey Petersens side. Sidste år klarede han sig bedre end den danske 'veteran'. I år er Theo Jørgensen dog kommet bedst fra land. Således kunne man tirsdag aften se ham på $2/$4 Pot-limit Omaha-bordene på PokerStars.

- Spillet var noget højere, end jeg havde regnet med. Det vil sige, der var større swings. Ville jo have været katastrofalt, hvis jeg var endt nede i $1000. Sluttede heldigvis aftenen i $5000, så jeg bliver på $2/$4. Hvis det går godt rykker jeg nok op på $3/$6, siger Theo Jørgensen, som regner med at spille onsdag aften og med garanti søndag.

Hvordan det skrider frem, opdaterer han på sin facebook-side.

Læs også:

Se også: Pokerspillere vandt 250.000 kr. til Rwanda
Se også: Verdens vildeste turnering vender tilbage

Et lignende overskud kan Mickey Petersen indtil videre ikke mønstre. Turneringseksperten har primært holdt sig til 180 mands sit-and-go's samt mindre turneringer. Fra sit domicil i London beretter han.

- Jeg er kommet lidt skidt fra land med nogle lidt kedelige 10.-13. plader, men håber på at kunne rette lidt op på det i dag og/eller i morgen. Skal spille GUKPT London Grand Final på fredag, men prøver at se, om jeg ikke kan få spillet i hvert fald en rigtig lang session inden.

- Hvis jeg ikke ender i plus, så donerer jeg 10 procent af overskudet fra enten min liveturnering eller søndagssession, så forhåbentligt kan jeg få det vendt om på den ene eller anden måde, siger Mickey Petersen.

Sidste år samlede danske pokerspillere en kvart million ind til projektet i Rwanda.

1 af 2 Theo Jørgensen er kommet bedst i gang med et plus på 2000 dollar. Overskuddet går til Educats projekt i Rwanda. (Foto: Neil Stoddart)
2 af 2 Sidste år klarede Mickey Petersen sig bedre end Theo Jørgensen i deres interne dyst for Rwanda. I år er den danske Team Online Pro dog ikke kommet lige så godt i gang. (Foto: Neil Stoddart)
kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Poker
Mest læste i Poker
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen