Historisk dansk turnerings-søndag

Danske finaleborde til både Sunday Million og Sunday Warm-up

En dansker nåede både finalebordet i Sunday Warm-up og Sunday Million.
En dansker nåede både finalebordet i Sunday Warm-up og Sunday Million.

I de store søndagsturneringer fik de danske pokerspiller en strålende optakt til denne uges World Poker Tour København-turnering på Casino Copenhagen. Søndagens resultater var på mange måder historiske.

Ganske vist blev det ikke til nogen sejre, men det hører til sjældenhederne, at danske spillere når de sidste ni i nettets to største søndagsturneringer på samme dag.

Først blev Mads 'moumaife84' Smith Hansen runner-up i Sunday Warm-up. Placeringen som nummer to ud af 3512 spillere udbetaler til $82.180,80 - ca. 482.000 kroner.

Finalebordet i Warm-up'en blev efterfulgt af et dansk finalebord i selve Sunday Million. Mads Smith-Hansen var faktisk tæt på at klare det selv, men måtte nøjes med en 39. plads.

I stedet gik spilleren 'danmark2000' hele vejen og indkasserede $91.335,09 efter en deal (ca. 536.000 kroner). 7055 spiller deltog i Sunday Million.

Læs også:

Se også: Dansker scorede en million til online-VM

Mickey 'mement_mori' Petersen var også tæt på et par helt store resultater. Den danske Team PokerStars Online Pro var chipleader i Sunday Warm-up med 100 mand igen, men måtte nøjes med en 14. plads. Til gengæld nåede den unge dansker en tredjeplads i $200 plus rebuy, som gav godt $10.000.

Endelig klemte 'Kakalala' sig lige ind på finalebordet i Sunday 500, hvor det blev til en niendeplads. Den danske spiller gjorde sig senest bemærket med et finalebord til World Championship of Online Pokers hovedturnering.

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Poker
Mest læste i Poker
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen