Dansk Full Tilt-fremtid endnu uafklaret

Der er stadig mulighed for, at Full Tilt vender tilbage til det danske marked

Glæden over PokerStars' forlig med den amerikanske stat og udsigten til at blive genforenet med ellers forsvundne dollar fra Full Tilt blev hos en del danske pokerspillere afløst af skuffelsen over PokerStars' manglende planer om at få sig en dansk licens til Full Tilt.

Faktisk ansøger PokerStars i første omgang slet ikke licens til Full Tilt i nogle af de nye regulerede spilmarkeder i EU. Det kan undre, at det danske marked ligestilles med eksempelvis det franske, italienske eller belgiske, da den nye danske spillovgivning regnes som en af de mest liberale.

Forklaringen er tidshensyn.

Før Full Tilts nye ejere vil gå i gang med tidskrævende licens-ansøgninger er der andre og mere presserende opgaver, som skal løses først. Eksempelvis en relancering inden for 90 dage. Så verdens største pokersite har endnu ikke taget en reel og endelig beslutning om, hvorvidt Full Tilt skal vende tilbage til det danske marked på et tidspunkt.

Læs også:

Se også: Full Tilt genåbner senest 6. november

Gennem mailkorrespondance udtaler PokerStars talsmand Eric Hollreiser til ekstrabladet.dk:

- Vores beslutning er ikke med det samme at søge licens i Danmark, mens vi arbejder på at få spillere tilbagebetalt og gøre sitet driftklar. Derfor vil danske spillere ikke kunne spille på Full Tilt, når det åbner senere på året.

Ser på det senere

- Hvorvidt vi søger dansk licens eller ej (eller en licens på andre regulerede markeder for den sags skyld) i fremtiden til Full Tilt er en forretningsbeslutning, som vil blive truffet på et tidspunkt, når foretagendet er oppe at køre, skriver Eric Hollreiser.

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Poker
Mest læste i Poker
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Pernille Holbøll
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen