Rekordmåned: 3,3 millioner kr. i overskud

Jannick Wrang kommer ikke til at glemme juli 2012 lige med det samme

Juli var Jannick Wrangs bedste måned online nogensinde. Her ses han på finalebordet til EPT Campione tidligere på året. (Foto: Neil Stoddart)
Juli var Jannick Wrangs bedste måned online nogensinde. Her ses han på finalebordet til EPT Campione tidligere på året. (Foto: Neil Stoddart)

2012 har i den grad potentiale til at blive det mest indbringende i Jannick Wrangs pokerkarriere. I marts måned vandt fynboen en European Poker Tour-turnering i Campione, og juli bliver heller ikke glemt lige foreløbigt.

Denne gang for resultaterne foran skærmen.

- Ja, det har været min bedste måned online nogensinde. Og i tirsdags var min bedste singlesession nogensinde. Den gav $175k, fortæller Jannick Wrang til ekstrabladet.dk.

- Nu har jeg efterhånden spillet poker i otte-ni år, og det er ikke alle år, det er gået lige godt, konstaterer han.

Databasen highstakesdb.com har EDWARDHOPPER (danskerens nick på PokerStars) som månedens femtestørste vinder med et plus på $391.281. Samtidigt har han spillet suverænt flest hænder - næsten 64.000.

Læs også:

Se også: Wrang: - Pengene betyder en del

Resultatet er dog ikke helt retvisende. Dels fordi highstakesdb.com kun følger Pot-limit Omaha-borde med blinds på $25/$50+, og så misser de også enkelt sessions.

- Jeg har også spillet noget $5/$10 og $10/$/20, og da jeg ikke bruger hold'em-manager, er det svært at sige, hvad jeg har vundet på hvilke takster, men jeg er i hvert fald i plus på $545.000 (ca. 3,3 millioner kroner) for juli, konstaterer Jannick Wrang.

- Det er jo mere end en lille EPT. Jeg holder lidt øje med valutakursen. Det er sjovt at se, hvor meget det betyder, når den svinger, siger han.

Kæresten var på ferie

Fynboen droppede World Series of Poker i Las Vegas i år, og de mange online-hænder i juli kom som lidt af et tilfælde.

- Jeg har faktisk ikke spillet rigtig meget online i et par år. Egentlig skulle jeg have indrettet et kontor og så have grindet 40 timer om ugen i hverdagstimerne. Fra $3/$6, $5/$10 og opefter, men det er bare ikke rigtig sket. Så var kæresten i Jylland, og nogle venner var ovre for at spille, og det kickstartede måneden.

- Jeg havde lejligheden for mig selv i to og en halv uge, og der grindede jeg bare løs. Man har ikke noget liv i sådan en periode, griner Jannick Wrang.

- I juli har jeg gjort, hvad jeg kunne for at se, hvad det kunne bære. Og jeg spiller igennem, når jeg spiller. Det er ikke bare to borde. Faktisk spillede jeg ret dårligt i tirsdags - det lyder tosset - men man laver mange fejl, når man spiller otte-ti borde af gangen. Så enten var jeg meget heldig, eller så var modstanden ikke på top-niveau, siger han.

Læs også:

Se også: Fra 20.000 til to millioner på ti dage

En ting Jannick Wrang bemærkede under sine mange hænder var, hvor mange danskere, som grinder løs på de større PLO-takster.

- Danskerne dominerer lige nu, selv om vi kun er 5,5 millioner mennesker. Hele sidste måned sad der mange danske regs på de store borde i PLO. Der er også en del finner, men udover mig selv så er der Gustav (Hansen), Theo (Jørgensen), Kipster (Jesper Hougaard), MrSmits (Daniel Bertelsen), AlexKP (Alexander Petersen) og så er jeg nok stødt på ti andre danskere også, siger Wrang.

Læs også:

Se også: Pokerturneringer har kostet mig en million

Planerne for resten af året byder blandt andet på EPT Barcelona sidst i august, World Series of Poker Europe i Cannes, EPT i Prag samt World Poker Tour-turneringer i Paris og København.

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Poker
Mest læste i Poker
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen