Køb en part af Danmarks heldigste mand

Simon Ravnsbæk sælger ud af sig selv til EPT Barcelonas super highroller-turnering

Simon Ravnsbæk er i gang med at sælge for 35.000 euro af sin egen action til super highroller-turneringen i august i Barcelona. (Foto: partypoker.com/blog)
Simon Ravnsbæk er i gang med at sælge for 35.000 euro af sin egen action til super highroller-turneringen i august i Barcelona. (Foto: partypoker.com/blog)

Under maj måneds Spring Championship of Online Poker (SCOOP) var Simon Ravnsbæk så varm, at han kraftigt kandiderede til titlen som Danmarks heldigste mand. Udover at være god til at ramme på det rigtige tidspunkter, så er den 30-årige aarhusianer til daglig også en af Danmarks bedste turneringsspillere.

Online har han holdt rensefest især i søndagsturneringer, og på livefronten har han blandt andet præsteret to World Poker Tour-finaleborde og et danmarksmesterskab.

Las Vegas og World Series of Poker blev sprunget over i år. Til gengæld er han klar til kamp, når niende sæson af European Poker Tour begynder midt i august.

Læs også:

Se også: Danmarks heldigste mandSe også: Vandt to mio. i nat: 'Det er helt sick'

Udover selve hovedturneringen har han også planer om at spille med i super highroller-turneringen med et potent buyin på 50.000 euro. Sådan en type turnering ville Simon Ravnsbæk normalt ikke deltage i, men denne gang har han valgt at sætte sig selv til salg.

I første omgang prøver han at sælge 35.000 euro og betaler så de resterende 15.000 euro af indskuddet selv. I en normal staking-deal ville såkaldte backere købe større portioner. Ravnsbæk har dog valgt at gøre det lidt anderledes og sælger parter af sig selv fra 50-1000 euro via forummet Pokernet.

- Jeg har haft lyst til det længe. Efterhånden er jeg gået dybt nogle gange både live og online, og der har altid været en voldsom opbakning. Det er lækkert at læse og fedt, at folk følger med og hepper på en, selv om man ikke kender dem, siger Simon Ravnsbæk.

- Jeg ville ikke selv smide 50.000 euro til indskuddet. Jeg kunne nok sælge procenterne blandt egne rækker, men nu kan jeg give Pokernet en god gang rail-lir som tak for støtten. Folk kender risikoen ved købe en part ... forhåbentligt, griner Ravnsbæk.

Læs også:

Se også: Scorer vanvittig dobbelt-triumfSe også: 'Man kan vel ikke tude over 1,2 mio. kr.'

At dømme fra det første reaktioner er opbakningen stor. Lige fra 50 euro-parter til de store på 1000. Casher Ravnsbæk i turneringen får anparts-haverne deres retmæssige del af præmien. Ryger han ud før pengene, er indskuddet tabt.

50.000 euro super highroller-turneringerne er en nyskabelse til denne sæson på European Poker Tour, men Ravnsbæk har hørt forlydender om, at mange har planer om at spille den store turnering.

Udbredt fænomen

Den aarhusianske pokerpro har før haft andre spillere med på part, men han har aldrig spillet så stor en turnering. Fænomenet med at sælge procenter af sig selv i pokerturneringer er meget almindeligt.

- Det er mere udbredt, end folk tror. Selv mange af de såkaldte store stjerner har folk med på part og ofte større andele, end man lige skulle tro. Selvfølgelig er der også nogle rige forretningsmænd og store pokernavne som bare køber sig ind, siger Simon Ravnsbæk.

EPT Barcelona-stoppet afvikles fra 15.-25. august.

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Poker
Mest læste i Poker
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen