Søvn, nej tak! Spiller 11 dage i træk

Portugisiske André Coimbra spiller samtlige turneringer til Micro Millions

André Coimbra har ikke tid til meget søvn henover MicroMillions 11 dage. Han er i gang med at spille samtlige 100 turneringer i serien. (Foto: PokerStarsblog)
André Coimbra har ikke tid til meget søvn henover MicroMillions 11 dage. Han er i gang med at spille samtlige 100 turneringer i serien. (Foto: PokerStarsblog)

Den portugisiske PokerStars Team Online Pro Andre ‘acoimbra’ Coimbra har gang i lidt af et vanvidsprojekt under det igangværende MicroMillions II.

Planen er at spille samtlige 100 turneringer i serien, hvilket i sig selv ikke er så svært for en mand, som er blevet SuperNova Elite ved at multitable mid- og highstakes sit-and-go's.

Læs også:

Se også: Huh? Foldede konger på finalebordet

Problemet er bare, at MicroMillions varer 11 dage, og turneringerne begynder døgnet rundt, så der er ikke indlagt tid til ret meget søvn undervejs. Seneste opdatering fra portugiseren på Twitter lyder således:

- Vågnede efter en times søvn og registrerede til event #63. Planen var at sove endnu en time og late-regge, men det lykkes ikke :(

Der kan soves på mandag

Turneringerne har buyin fra 11 cents op til hovedturneringens $22, så det økonomiske incitament er til at overse. Efter 53 turneringer havde han cashet for $273,59 og endnu ikke ramt et finalebord, viser hans seneste update på PokerStarsblog.

MicroMillions slutter søndag med en $22-hovedturnering, hvor der er garanteret en million dollar i førstepræmiepuljen og minimum $150.000 til vinderen.

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Poker
Mest læste i Poker
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen