Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel

Missede chance for milliongevinst af religiøse årsager

25-årige Jarrett Nash mødte ikke op til femtedagen af World Series of Poker pga. den jødiske sabbat

Trods en stor stack dukkede Jarrett Nash aldrig op til femtedagen af World Series of Poker, fordi han holdt sabbat med sin jødiske kone. (Foto: WSOP)
Trods en stor stack dukkede Jarrett Nash aldrig op til femtedagen af World Series of Poker, fordi han holdt sabbat med sin jødiske kone. (Foto: WSOP)

Amerikanere er altså lidt mærkelige, når det gælder deres forhold til religion.

Ligegyldigt hvilken gud man tror på, er der absolut intet galt med at holde hviledagen hellig. Men man kan godt undre sig lidt over, hvad der fik den 25-årige Jarrett Nash til at lægge 10.000 dollar for at spille med i World Series of Poker, når han på forhånd vidste, at han ingen chance havde for at nå finalebordet.

Efter fjerdedagen var spillerne nået i pengene, og Jarrett Nash havde med en chipstack på over en halv million en ganske god chance for at nå langt i kampen om over 50 millioner kroner i førstepræmie.

Eneste problem var bare, at han aldrig mødte op til lørdagens dag fem.

Læs også:

Se også: Pokerpræst gambler for Gud

Ifølge CardPlayer tilbragte Jarrett Nash i stedet dagen sammen med sin jødiske kone på deres hotelværelse på Bellagio. Nash er nygift, men ikke oprindelig jøde.

Overfor PokerNews bekræfter World Series of Pokers pressechef Seth Palansky historien. Ifølge Palansky holder Jarrett Nash sabbat, hvilket bl.a. betyder, at han ikke må spille fra solnedgang fredag til solnedgang lørdag.

Den 25-årige amerikaner forklarede det til turneringsledelsen og efterlod sit bonuskort til kasinoet, fordi han udmærket vidste, at han ville lide klinkedøden i løbet af lørdagen.

Læs også: Se også: Præst: Gud skabte os til poker Præst: Gud skabte os til poker

Amerikaneren blindede sig selv ud på en 171. plads af de 6598 deltagere til $44.655 i gevinst.

Først tirsdag morgen bliver de ni deltagere på oktober måneds finalebord fundet.

I et senere interview med CardPlayer forklarer Jarrett Nash, at han blot er kristen, men altid holder fri fra solnedgang fredag til solnedgang lørdag. Han var ligeledes udmærket klar over, at fraværet formentlig ville betyde, at han røg ud af turneringen. Gevinsten 'har gud en plan med', og derudover ser han ingen problemer i at forene poker med sin religion, da ifølge ham er 'et rent spil'.

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Poker
Mest læste i Poker
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen