Theo i million-comeback

Næststørste vinder i juni

Stor juni har givet Theo Jørgensen plus på bundlinien i år.  (Foto: Neil Stoddart)
Stor juni har givet Theo Jørgensen plus på bundlinien i år. (Foto: Neil Stoddart)

2012 har budt på lidt af en rutsjetur på de store Pot-limit Omaha-borde for den danske highstakes-spiller Theo Jørgensen.

Efter halvdelen af året har highstakesdb.com danskeren noteret for et overskud på $100.000.

Det skyldes ene og alene en fremragende juni måned, hvor Theo Jørgensen endte som den næststørste vinder online med et plus på $417.000.

Highstakesdb.com har før været kritiseret for ikke at være præcise nok, men tallene for ’Theo J’ på PokerStars’ store PLO-borde er gode nok.

- De passer nok meget godt, siger Theo Jørgensen.

Selv om beløbene lyder høje, så er det ikke noget som ryster den professionelle pokerspiller.

- Da jeg var værst på den i år, var jeg nede med $300k. Men egentlig synes jeg ikke, der er tale om særlig store swings, når man tænker på, at folk vinder og taber $200.000 på en dag, siger Theo Jørgensen.

Ud over en lidt mere tight tilgang preflop, synes PLO-specialisten ikke, at han har gjort så meget anderledes i den gode juni måned i forhold til resten af året, hvor resultaterne var de stik modsatte.

- Hvor jeg tidligere faldt af otte ud af ti gange, så har jeg ramt noget bedre. Det har nok bare udjævnet sig, siger han.

I øjeblikket finder Theo Jørgensen sig i Las Vegas. World Series of Pokers hovedturnering blev dog en kort fornøjelse med exit på førstedagen.

Bedste dansker på de store takster i første halvår af 2012 er ifølge highstakesdb Daniel ’MrSmits’ Bertelsen. Han er noteret for et plus på $300.000. Ingen danskere optræder på listen som en af den 50 mest tabende.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste i Poker
Mest læste i Poker
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Steffan Kærulf Frandsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen