Hellmuth drømmer om 24 armbånd

Pokerstjernen Phil Hellmuth Jr. kender ikke til begrebet ydmyghed ...

Phil Hellmuth vandt sit seneste og 11. WSOP-armbånd i 2007. (Foto: AP)
Phil Hellmuth vandt sit seneste og 11. WSOP-armbånd i 2007. (Foto: AP)

Både Phil Hellmuth Jr. og Annie Duke bryder med det skandaleramte UB.com, som dækker over netværket med UltimateBet og Absolute Poker, der stod bag onlinepokerens største svindelskandale.

I den forbindelse giver Phil Hellmuth et interview til det amerikanske magasin Cardplayer.

Her understreger den selvbestaltede poker brat endnu en gang, at han muligvis er en sympatisk person og en god far ... men når han bliver sat foran et kamera eller en mikrofon, så virker han på de fleste som en opblæst nar med galoperende storhedsvanvid.

Hellmuth kan berette, at telefonen hos agent ikke holder op med at ringe, at han muligvis skal være med i den amerikanske version af 'Vild med dans', ligesom målet med pokerkarrieren nu er at komme op på i alt 24 sejre i World Series of Poker-turneringer.

Lige nu fører 46-årige Hellmuth listen med 11 WSOP-bracelets. Det seneste blev vundet i 2007, og stort set alle andre end Phil Hellmuth selv, tvivler på, at det bliver til rigtig mange flere. Han er nemlig kun for alvor god i hold'em-turneringer, og felterne til hold'em-events er så meget større end i andre varianter og dermed sværere at vinde.

Hvis nogen kan nå 24, vil de fleste pege på den mere alsidige (og ydmyge) Phil Ivey, der p.t. har otte.

Ivey har dog ved enkelte lejligheder givet udtryk for, at han i modsætning til tidligere satser på at sætte nogle rekorder og regner med at kunne overhale Phil Hellmuth inden for fem år. Tilliden til Hellmuths evner i mixed games er også til at overse.

Theo Jørgensen har tidligere fortalt denne historie fra HORSE-turneringen til WSOPE, hvor Phil Ivey, Howard Lederer og Phil Helmuth sidder sammen på det ene bord, og Gus Hansen sidder på det andet bord lige ved siden af.

Gustav læner sig over på et tidspunkt og spørger.

- How's Phil H. playin'?

Howard svarer:

- Tight ... and bad ... hvorefter det nede fra Phil Ivey kommer:

- But that's his style!

Læs hele Cardplayer-interviewet her

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste i Poker
Mest læste i Poker
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Steffan Kærulf Frandsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen