Så bliver strippoker ikke bedre ...

Se videoen fra enhver mands drømmebord!

Et strippoker-selskab enhver sund knægt gerne vil med til.
Et strippoker-selskab enhver sund knægt gerne vil med til.

Her på ekstrabladet.dk er vi ikke for fine til at ryge i med begge ben, når det gælder marketingtricks, og især ikke når de indholder utrolig smukke kvinder.

Skrællet ind til benet så har ovenstående video ikke det store at gøre med poker ud over, at den er produceret af det nyetablerede site VictoryPoker, og man i den finder en scene, hvor ypperligt udseende modeller spiller strippoker (fra 4.04) mod blandt andre Antonio 'The Magician' Esfandiari.

Langt vigtigere så fokuserer den på et photoshoot i London med en række unge kvinder klædt på til narrestreger.

Din guide er den VictoryPoker-sponsorerede tidligere Playmate of the Year, Sara Jean Underwood, og i videoen møder du blandt andre smukke Emma Glover, Rosie Jones, ligesom Victoria Moore er undtagelsen, der bekræfter reglen om, at britiske kvinder bare skal ignoreres.

Alene hendes accent er til at blive blød i knæene over.

Hvorvidt pigerne har en god personlighed eller trecifret IQ er svært at udtale sig om på baggrund af denne video. Til gengæld lover vi, at den fem minutter værd af din tid.

Vi vil (næsten) påstå, at selv om du måske ikke mistede noget ved ikke at have set den, så vil du ikke fortryde at trykke play. Og den kan nydes uden lyd ...

1 af 2 På sin MySpace-side hævder den tidligere Playmate Sara Jean Underwood, at hun er genert. Umiddelbart tackler hun det ganske fint ...
2 af 2 Et strippoker-selskab enhver sund knægt gerne vil med til.
kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Poker
Mest læste i Poker
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Claus Jessen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen