Av! Så bliver bad beats ikke større ...

Når man folder vinderen

Sami Kelopuros mus løb tør for strøm, hvilket betød, at hans millionhånd blev foldet ... (Foto: Neil Stoddart)
Sami Kelopuros mus løb tør for strøm, hvilket betød, at hans millionhånd blev foldet ... (Foto: Neil Stoddart)

Den finske Team PokerStars-pro Ville Wahlbeck er på banen med en underholdende blog om at folde vinderhånden. Alle gode pokerspillere kommer til at gøre det indimellem af den simple grund, at det ikke er profitabelt i længden at calle hver gang. Og ingen har en 100 procent fejlfri timing.

Ville Wahlbeck nævner selv et par fejl, han har begået, hvor han kommer til at folde vinderhånden. Eksempelvis ved et missclick mens han spiller flere borde.

Det uden sammenligning værste tilfælde tilhører dog Ville Wahlbecks landsmand og kammerat Sami 'LarsLuzak' Kelopuro, som påfører sig selv et slags bad beat af astronomisk størrelse under en omgang No-limit hold'em på de rigtig høje takster.

- Han havde nuts på river, og hans modstander gik all-in. Potten havde nogenlunde samme værdi som en mindre lejlighed i Finland, hvis du endelig vil vide det. Så der sad Sami foran skærmen og slikkede sig om munden og skulle lige til at klikke 'call', indtil han lagde mærke til, at musen ikke bevægede sig. Han spillede med en trådløs mus, og den var lige løbet tør for batterier ...

Læs også:

Se også: Årets beat: 99,90 procent var ikke nok ...
Se også: Verdens værste bad beats

- Sami begyndte at løbe rundt i huset for at finde friske batterier, mens uret tikkede løs og advarselslydene begyndte at bippe. Til slut kunne Sami kun hjælpeløst se til, hvordan hans vindende hånd blev foldet foran hans øjne.

- Efter at have hørt Samis historie, droppede jeg min spritnye trådløse mus og blev genforenet med min gamle sorte Logitech. Den har et rart tometer-kabel løbende fra næsen, skriver Ville Wahlbeck.

1 af 2 Ville Wahlbeck (th) - her sammen med Theo Jørgensen og Johnny Lodden - fortæller røverhistorier om foldede vinderhænder. (Foto: Neil Stoddart)
2 af 2 Sami Kelopuros mus løb tør for strøm, hvilket betød, at hans millionhånd blev foldet ... (Foto: Neil Stoddart)
kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Poker
Mest læste i Poker
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen