Theo: Med Gus i Macau som caddie

Theo Jørgensen beretter om sin første tur til det kinesiske svar på Las Vegas

Skulle udlåne min kasket grundet lysene. Nogle ser bare mere cool ud med kasket end andre ... (Privatfoto)
Skulle udlåne min kasket grundet lysene. Nogle ser bare mere cool ud med kasket end andre ... (Privatfoto)

Efter en skrivepause er jeg kommet frem til, at det er på tide med en blog, inden jeg begynder at glemme, hvad der er sket.

Først var jeg med Snogen (Gus Hansen, red.) og hans racketlon-makker i Macau/Hongkong, som var en fantastisk tur socialt og betydelig mindre fantastisk, når det gjaldt pokeren. Nu var hovedformålet jo egentligt også bare at agere caddie for Snogen, men skal vi ikke bare sige, at det faktum, at jeg slet ikke selv kom i gang på turen ikke ligefrem giver plus point til det samlede regnskab.

Turen startede med ca. 36 timer i Hongkong, hvorefter vi tog hurtigfærgen til Macau. En times sejltur, der ikke ligefrem emmede af luksus, selv om vi havde flottet os og købt 'SuperClass' billetter. Jævnfør billedet af 'SuperClass'-loungen.

F.eks. tilbød Gustav mig $2000 for at spise den snack, de serverede ombord, hvilket meget hurtigt blev afvist, da jeg for det første ville have problemer med at komme igennem det, de kaldte en tunsandwich. Derefter kunne jeg ikke definere, om det var en budding, ost eller bare noget der var blevet for gammelt, man fik til dessert.

På mega-tilt
Nå, men dagen efter skal gutten så spille den her €200.000-turnering. De har selvfølgelig valgt at gøre til en turbo for gud forbyde, at man skulle bruge mere end én dag på sådan en turnering. Lidt over 40 mand til start, og Gusen er allerede kommet godt fra land, da jeg er stået op. Så alt går egentligt fint. Jeg sidder på værelset og tjekker fodboldresultater, imens jeg funderer over, hvad jeg skal bruge min mini-del af førstepladsen på, da en 'Jeg er på MEGA tilt'-sms pludselig klikker ind fra vores ven.

Læs også:

Se også: Verdens vildeste turbo-turnering

Overvejer i et sekund eller to om jeg bare skal springe ned i turneringsområdet kun iført underbukser, inden jeg springer ud af døren med bukserne i hånden. Det viser sig, at gutten har spillet en hånd, jeg i hvert fald ikke vurderer, er spillet forkert. Det usmagelige, der så er sket, er, at vores onde fjende en kineser, der tydeligvis spiser små børn til morgenmad, har ramt.

Herefter går Snogen ind i et analyserings- mode, som udelukkende går ud på at forklare sig selv, man skulle have spillet hånden anderledes, så kineseren ikke havde fået muligheden for at ramme. Hvilket jeg i øvrigt selv er forsvarende verdensmester i at gøre, efter det går galt.

Spisepausen redder os, og senere på aften ryger Gusen efter at have kaldt et all in fra en short Sam Trickett på knappen med A6-ish, hvor Tricketts 97s så holder hjem. Der blev stakken decimeret, og senere ryger sjatten på AJ imod Juandas QQ.

På karaoke-bar
Gallamiddagen den efterfølgende dag for spillere, sponsorer med mere var en kæmpe oplevelse. Da vi kom den obligatoriske time for sent dansede der 16 kvinder rundt oppe på scenen, imens de spillede violin. Efterfølgende blev Gustav bogstaveligt talt hevet med på privat karaokebar af ham der i det store No Limit hold'em-spil bliver kaldt Mister Super VIP.

Gutten valgte lige at hive Gustav med ud, da middagen var overstået ved at holde ham om håndleddet, hvilket var fantastisk underholdende bare at se. Minder vel meget om, når bonden kommer trækkende med førerkoen. 'I behøver ikke at tage med, hvis I ikke gider,' kom det fra Snogen, imens han blev hevet væk. Vi valgte så at tage chancen.

En stor U-formet sofa, en kæmpe tv-skærm, et gigantisk snookerbord omme bagved, otte kinesere der ikke snakkede et ord engelsk, en kineser der gjorde, og fire scandies var scenariet. En fantastisk cocktail, som endte med, at jeg var ude og øve mig i Richard Marx, Dolly Parton, Frank Sinatra og en enkelt duet eller to med Snogen.

Læs også:

Se også: Gus tabte pot på 12 millioner kronerSe også: Gus bust i Macau

Duetterne fungerede på den måde, at når enten jeg eller Gustav fandt ud af, man kunne ca. fire linjer af den sang, der var på, gik man på jagt efter mikrofon nummer to. Fik skålet i alt, hvad der er kutyme i Macau og måske en smule til. Endte til sidst med at vurdere, at jeg sagtens kunne synge en af de kinesiske sange, så længe en af vores venner bare lige sang for. En stor aften som var hele turen værd i sig selv.

Gustav kom i gang med cashgamet de sidste to dage, hvilket var mere end man kan sige om mig. Det største tilgængelige Omaha-spil, der kørte på det tidspunkt var €20/€40, og motivationen var ikke til at sidde i et meget larmende kasino til de takster, hvis man i stedet kunne få æren af at rive skelettet ud af måsen på Gustav i bordtennis.

Planen var så egentligt ikke at lave noget før EPT'en i San Remo, der allerede er i gang, imens jeg skriver dette, men siden jeg ikke spillede en hånd i Macau, ændrede jeg planer og tog til Paris allerede et par dage, efter jeg kom hjem, hvilket viste sig ikke at være en dum ide. Mere om det meget snart.

Over and out.

Theo

1 af 4 Det her er så SuperClass-loungen. (Privatfoto)
2 af 4 Ikke just det man formoder er stedet, hvor verdens højeste spil spilles. Ingen 'privacy' og sygeligt ringe stole. (Privatfoto)
3 af 4 Også en bygning man ikke ser på Las Vegas Strippen ... (Privatfoto)
4 af 4 Skulle udlåne min kasket grundet lysene. Nogle ser bare mere cool ud med kasket end andre ... (Privatfoto)
kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Poker
Mest læste i Poker
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Mikkel Cramon
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen