Gus vender tilbage til Full Tilt

Den danske pokerstjerne bliver ansigtet udadtil for genrejsningen af pokerselskabet

Gus Hansen bliver frontfigur på det relancerede Full Tilt. (Foto: PokerStars)
Gus Hansen bliver frontfigur på det relancerede Full Tilt. (Foto: PokerStars)

Når Full Tilt senest 6. november bliver relanceret, kommer det til at ske med en dansk frontfigur.

Gus Hansen har nemlig skrevet under på en sponsoraftale med det nu PokerStars-ejede spilleselskab.

Læs også:

Se også: Full Tilt genåbner senest 6. november

Den danske pokerstjerne var et af de mest markante medlemmer af det gamle Team Full Tilt og en af de mest aktive på highstakes-bordene – med store både op- og nedture.

- Jeg har været en del af Full Tilt Poker i mange år, og jeg har altid respekteret Stars som en meget professionelt og veldreven konkurrent. Når man tænker på, hvad der er sket de seneste 15 måneder, kan jeg ikke komme på et selskab, der er bedre til at relancere Full Tilt og genskabe det brand, vi alle elskede, siger Gus Hansen i et interview med PokerNews.

Og han har ingen kvaler ved at vende tilbage til Full Tilt, efter en skandaløs ledelse kørte det gamle selskab i sænk og efterlod en gæld på $390 millioner til sitets kunder.

- Overhovedet ikke. Faktisk tværtimod. Jeg vil rigtig gerne være en del af at genskabe brandet og hjælpe ledelsen med at gøre Full Tilt til en markedsleder igen. Mest af alt glæder jeg mig til at spille på sitet igen.

Læs også:

Se også: Sådan får du dine penge fra Full Tilt

Som ’ambassadør’ for Full Tilt skal Gus Hansen mest af alt spille poker.

- Jeg skal repræsentere brandet online og i store turneringer over hele verden. Så de betaler mig for at gøre, hvad jeg elsker, siger han.

Da Full Tilt bukkede under, havde Gus Hansen haft et fremragende 2011 og var årets hidtil største onlinevinder. Planen er at genoptage storrensen i den nærmeste fremtid.

- At knuse de største highstakes-spil på Full Tilt Poker står naturligvis højt på min liste. Men på et helt andet plan har tilbagebetalingen af spillerne førsteprioritet samtidig med, at de får den software, de elskede, tilbage, siger Gus Hansen.

I første omgang søger Full Tilt Poker ikke licens i Danmark og heller ikke i Frankrig, Italien, Spanien, Estland og Belgien.

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Poker
Mest læste i Poker
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen