Pokerboss bryder halvandet års tavshed

Howard Lederer taler ud i 'The Lederer Files'

Howard Lederer har holdt sig fra offentlighedens søgelys mere eller mindre siden Black Friday.
Howard Lederer har holdt sig fra offentlighedens søgelys mere eller mindre siden Black Friday.

Først satte den amerikanske stat en effektiv stopper for onlinepoker på den såkaldte Black Friday i april 2011, og efterfølgende ved udgangen af juni samme år fik Full Tilt inddraget sin licens.

Siden har det været yderst småt med udtalelserne fra inderkredsen i det insolvente pokerselskab, som engang var verdens næststørste.

Efter PokerStars har indgået forlig med den amerikanske stat om overtagelse af Full Tilt inklusiv tilbagebetaling af spillernes tilgodehavender, har medstifteren og bestyrelsesmedlemmet Howard Lederer indvilliget i at fortælle sin version af historien.

Syv timers interview
8. september satte han sig ned med en journalist fra PokerNews på Palazzo i Las Vegas. Det er der blevet et syv timer (!) langt interview ud af, som PokerNews deler op i seks til syv afsnit a 30 minutter kaldet 'The Lederer Files'. Fra tirsdag og en uge frem vil de alle blive lagt online.

- Der var gode grunde til, at vi ikke kunne diskutere spørgsmål, som fortjente at blive besvaret i offentligheden, men nu da aftalen er blevet færdiggjort, synes jeg, at tiden er inde, siger Howard Lederer indledende om sin grund til endelig at lade sig interviewe.

De første 30 minutter indeholder ingen rygende pistoler og er mest af alt en Adam og Eva-gennemgang af Full Tilts fødsel.

Hvordan den oprindelige bestyrelse bestående af Ray Bitar, Chris Ferguson, Perry Friedman, Phil Ivey og Howard Lederer blev til den endelige bestyrelse bestående af Ray Bitar, Chris Ferguson, Rafe Furst og Howard Lederer, som stadig har et udestående med det amerikanske justitsministerium.

Interviewet blev foretaget, før USA krævede 800 millioner kroner fra de fire.

Læs også:

Se også: Kræver 800 millioner af Full Tilt-bosser

Herudover drejer snakken sig også en del om Ray Bitar, hvis person og evner delte vandene i ejerkredsen.

Afsnittene kan den kommende tid ses på PokerNews, men kræver, at man logger ind med en facebook-profil eller oprette sig som PokerNews-bruger.

1 af 2 Det syv timer lange interview bliver til seks eller syv afsnit a 30 minutter, som PokerNews lægger online henover den kommende uge.
2 af 2 Howard Lederer har holdt sig fra offentlighedens søgelys mere eller mindre siden Black Friday.
kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Poker
Mest læste i Poker
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen