Ivey fik ram på Gus

Danskeren hurtigt ude af $50.000-turneringen 'The Poker Players Championship' 

Gus Hansen røg ud på andendagen af $50.000 8-game-turneringen til World Series of Poker. (Foto: Full Tilt Poker)
Gus Hansen røg ud på andendagen af $50.000 8-game-turneringen til World Series of Poker. (Foto: Full Tilt Poker)

Gus Hansen har alle muligheder for at være veludhvilet og topmotiveret til sommerens poker-højdepunkt: One Drop-turneringen med en million dollar i buyin. Det bliver i hvert fald ikke deltagelsen i $50.000 Players Championship, som kommer til at koste nattesøvn de næste dage.

Kurven for danskerens chipstack gik den forkerte retning hele dagen, og sidste ende blev han sendt ud af turneringen i en limit hold'em-hånd mod Phil Ivey.

Læs også:

Se også: Gus: Derfor bruger jeg seks mio. på én turnering

Det endelige deltagerantal i eliteturneringen sluttede på 108 mænd og for første gang ingen kvinder. De helt døde penge i feltet er svære at få øje på. Tag Gus Hansens startbord på andendagen og prøv at spotte en decideret fisk ...

Hård modstand
Bordet bestod foruden Gus Hansen af Daniel Alaei (highstakes-spiller, som samtidig har tre WSOP-armbånd), Ville Wahlbeck (finsk highstakes-spiller og mixedgame-specialist), Anton Allemann (schweizisk highstakes-spiller og tidligere Team PokerStars Pro), Matthew Glantz (to tidligere finaleborde til $50.000 borger for kvaliteten), Brian Rast (forsvarende mester), Daniel Negreanu (nummer tre på alletiders pengeliste i turneringer) og Phil Ivey (verdens bedste allround pokerspiller).

Her får man næppe lov til at køre bordet over.

Læs også:

Se også: Hellmuths bitre andenplads

Før dag tre af fem er feltet reduceret til 62 spillere. Blandt andre Mike Sexton, Juston Bonomo, Andrew Robl, David Bach (2009-mesteren), Ville Wahlbeck, Jonathan Duhamel og Daniel Negreanu måtte også lade turneringslivet på andendagen.

Forrest i kampen om det eftertragtede Chip Reese-trofæ og de $1.451.527 i førstepræmie er Andy Bloch efterfulgt af Abe Mosseri og John Monnette. Sidstnævnte ligger nummer to efter Phil Ivey i kampen om at blive årets WSOP-spiller.

Læs flere chipcounts på WSOP.com

1 af 2 Man finder ikke et meget hårdere felt end til denne turnering. Dette billede er fra Gus Hansens bord på andendagen. Fra venstre den forsvarende mester Brian Rast, Daniel Negreanu og Phil Ivey. (Foto: WSOP)
2 af 2 Gus Hansen røg ud på andendagen af $50.000 8-game-turneringen til World Series of Poker. (Foto: Full Tilt Poker)
kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Poker
Mest læste i Poker
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Pernille Holbøll
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen