Flad ... og lever som en millionær

Jean-Robert Bellande var beskæmmende tæt på sit helt store gennembrud

Jean-Robert Bellande måtte nøjes med en 10. plads til WPT Five Diamonds. (Foto: World Poker Tour)
Jean-Robert Bellande måtte nøjes med en 10. plads til WPT Five Diamonds. (Foto: World Poker Tour)

'Flad ... og lever som en millionær'. Eller på engelsk: 'Broke living like a millionaire.

Sådan lyder pokerspilleren og den tidligere realitystjerne Jean-Robert Bellandes motto. Den 43-årige amerikaner er en af pokerens mere kulørte personligheder, som blandt andet på Twitter har skabt sig et følge af over 50.000 fans og modstandere.

De følger hans op- og som oftest nedture ved pokerbordene i Las Vegas, hvor han i større cashgames fortæller om sine gevinster, der typisk ender med, at han nogle dage senere har tabt det hele igen.

Alligevel formår Bellande på forunderlig vis at leve en flamoyant livsstil omgivet af smukke kvinder og millionærer uden for alvor selv at have råd til festen selv.

Ifølge Bellande selv har han en bagmand eller backer i ryggen, som de senere år har finansieret hans turneringer og cashgame-spil mod at få hovedparten af overskuddet.

Til den igangværende traditionsrige WPT Five Diamond Classic på Bellagio i Las Vegas - som både Gus Hansen og Rehne Pedersen tidligere har vundet - var Jean-Robert Bellande tæt på sit helt store gennembrud.

I den afgørende fase af den 449 mand store turnering med knap $1,2 millioner på toppen var 'BrokeLiving' chipleader, hvilket affødte en storm på sociale medier med både opbakning til den kulørte personlighed - og det modsatte.

Chancen for et million-dollar cash glippede dog for Bellande.

På turneringens næstsidste dag vekslede han chipleadet til en 10. plads til $52.079.

Undervejs afslørede Jean-Robert Bellande sin aftale. Han ville få 25 procent af et eventuelt overskud efter makeup. Det betyder, at bagmanden skal have dækket sine tidligere udlæg, før Bellande får penge i hånden.

Ifølge nedenstående tweet skulle der en sejr til, før de var kvit. Med andre har det kostet bagmanden i omegnen af $300.000 at finansiere Jean-Robert Bellandes pokerspil (og med skatten på 'The Rhino' henvises til den mest berømte stripklub i Las Vegas).

Dan Smith fører det seks-mand store finalebord foran blandt andre Joe Serock.

Udover sin deltagelse i den amerikanske version af Robinson er Jean-Robert Bellande kendt som et underholdende indslag ved pokerbordene.

Som i denne klassiker fra World Series of Poker i 2008.kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Poker
Mest læste i Poker
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen