Raketten sluttede med et brag

Så gik den ikke længere for Jannick Wrang

Efter pokerkarrierens bedste online-måned og et stort cashout er Jannick Wrangs PokerStars-konto nu tom. (Foto: World Poker Tour)
Efter pokerkarrierens bedste online-måned og et stort cashout er Jannick Wrangs PokerStars-konto nu tom. (Foto: World Poker Tour)

Den danske pokerpro Jannick Wrang kan holde lidt fortjent ferie, inden han i slutningen af måneden drager mod Barcelona til sæsonens første Europa Poker Tour-turnering.

PokerStars-kontoen er nu tom, efter fynboen sendte et indskud på 20.000 kroner op i over tre millioner kroner. Da juli måned blev gjort op kunne Jannick Wrang bryste sig af sin bedste onlinemåned nogensinde.

- Det sluttede med et brag. Men sådan måtte det ende, det ligger i sagens natur. Jeg vandt en masse penge ved at spille volatilt heads up-spil, hvor variansen er enorm, og så tabte jeg en masse på selv samme måde, fortæller Jannick Wrang til slowplay.dk.

Inden det gik galt, fik han dog cashet en stor sum ud.

Læs også:

Se også: Rekordmåned: 3,3 millioner kr. i overskudSe også: Fra 20.000 til to millioner på ti dage

Tracking-siden highstakespokerdb.com har noteret EDWARDHOPPER (danskerens PokerStars-nick) for et minus på godt 1,1 millioner kroner i august. Sidens resultater er dog langt fra retvisende i Jannick Wrangs tilfælde, da de kun følger $25/$50-borde og opefter, hvorimod han også spiller en del $10/$20 og $5/$10.

August måneds foreløbige store vinder er Theo Jørgensen. Den danske Team PokerStars-pro er noteret for et plus på over en halv million dollar.

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Poker
Mest læste i Poker
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen