Poker: River Ricki vandt to mio.

POKER: Ricki Nielsen blev bedst placerede dansker nogensinde ved World Series of Pokers hovedturnering

LAS VEGAS (Ekstra Bladet): Der gik ikke mange minutter, før smilet var tilbage på Ricki Nielsens ansigt.

Godt nok begyndte han dag seks ved World Series of Pokers hovedturnering med sjetteflest chips og fik drysset en del væk til start, men efter at have sundet sig, var han ovenud tilfreds med sin 35. plads.

Det bedste resultat nogensinde af en dansker i verdens mest prestigefyldte turnering.

Den 23-årige københavner havde også sin del af skrub tidligere i turneringen, så han gjorde sig fortjent til kælenavnet ’River Ricki’ – to gange ramte han for eksempel to outs for den ene gang at blive i turneringen og den anden gang for en kæmpe pulje.

I sidste hånd blev han fældet med es, konge mod et par seks, og så dermed forduftede drømmen om finalebord og førstepræmien på 71 millioner kroner.

Helt snydt bliver barchefen fra Luux i København dog ikke – knap to millioner kroner var der for den flotte indsats.

- Det er skørt at tænke på, at for et år og otte måneder siden spillede jeg min første No Limit Texas Hold’em turnering, fortalte Ricki Nielsen, som han cashede de mange dollar ind.

- Bare det, at jeg vinder den danske rangliste og dermed, Ricki Nielsen, du skal til WSOP halvandet år, efter du er startet med poker. Så jeg casher jeg i den første lille turnering, jeg spiller herovre, og ender som nr. 35 i main event. Det bedste danske resultat nogensinde. Det må jeg jo bare overgå næste år, griner han.

Det var gennem Pokermagasinet og PokerRooms danske rangliste, at Ricki Nielsen kvalede til World Series, men allerede her fik han vist, at han har talent for turneringer. I det forløbne år blev det både til sejr i stor turnering på Casino Copenhagen til 226.000 og en andenplads i ’The Open’ i Århus.

Det kommende år bliver Ricki Nielsen sponseret af Best Poker og får derfor muligheden for at følge op på det gode resultat på European Poker Tour.

De mange penge bliver dog ikke klattet væk med det samme.

- Mon ikke, der bliver til en opgradering af bilen, men ellers er det bare rart med noget sikkerhed og en større bankroll, siger Ricki Nielsen.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste i Poker
Mest læste i Poker
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen