Theo: Et 'mis-klik' til $16.000

Derfor multi-tasker jeg ikke længere under World Championship of Online Poker

Theo Jørgensen har ikke glemt, da han for år tilbage kom til at folde en straight flush ved en fejltagelse. (Foto: Neil Stoddart)
Theo Jørgensen har ikke glemt, da han for år tilbage kom til at folde en straight flush ved en fejltagelse. (Foto: Neil Stoddart)

European Poker Tours hovedturnering nummer 100 er nærmest lige overstået, og så starter den næstepoker festival allerede her søndag 7. september, World Championship of Online Poker.

Det, der skiller WCOOP, som de så fint kalder den her serie, ud fra andre pokerturneringsserier er, at de har gigantiske garanterede præmiepuljer for indskud, der ligger meget under de sædvanlige €5000. Eksempelvis har event #3 halvanden million dollar garanteret i præmiepulje med et indskud på $215.

Derudover tiltaler det også mig, at en del af programmet ikke bare er No Limit Hold'em hver evig eneste dag, men at de kommer forbi spil som Omaha h/l, adskillige former for PLO, stud og stud h/l som eksempler.

Nå, ja og at det hele så foregår online på PokerStars, så jeg bare kan sidde nede i kælderen og hakke i det, er slet ikke det værste, der er sket taget i betragtning, at jeg lige har været væk fra familien i små to uger.

Jeg elsker stadig her på cirka tiende år at tage ud til EPT'er og spille i både diverse turneringer og ikke mindst cashgames. Men til tider sker det, at jeg spiller mere, end jeg måske skulle. Forstået på den måde at grunden til, at jeg tog til f.eks. Barcelona var, at der skulle spilles poker, og så kan der blive spillet et par turneringer, hvor jeg måske ikke lige er 100 procent oplagt til at sidde med 10.000 i brikker og spille 25-50 i en 1K's turnering.

Må bryde sammen og tilstå, at jeg et par gange har siddet og seriøst haft problemer med at finde ud af, hvordan det var, jeg endte med at købe mig ind i lige den turnering, når jeg allerede efter hånd fire keder mig. Det virkede, som en genial ide da jeg stod i køen og kiggede på førstepladsen, pokalen og uret, men 20 minutter, et mislykket bluff, en halv stak og en sms om at de lige er ved at starte et €50-100 PLO cashgame senere kommer man frem til, at den turnering skulle du nok have sprunget over hr. Jørgensen.

Her spiller I om andenpladsen
Det sker IKKE online, af åbenlyse grunde. Der spiller jeg kun de turneringer, jeg virkelig har lyst til. Bevares. Vi skal da ikke udelukke, der kommer en impulsiv turneringsbeslutning ind over eller måske to. Men i det store hele har jeg allerede planlagt, hvilke turneringer det er, hvor I kæmper om andenpladsen.

F.eks. vinder jeg event #1-6 så spring bare dem over, hvis I jagter WCOOP-guldarmbånd. Specielt fordi min kære fader har akkurat samme plan. Han tager dog den billige vej og er allerede ved at kvalificere sig til stort set samtlige events gennem satelliter.

Personligt spiller jeg med garanti alle PLO-events (med mindre jeg glemmer en og sidder i en bil et eller andet sted). Har så også en forkærlighed for Omaha h/l og 8-games/HORSE-events ... specielt de dyre af dem.

Se også: Theo: Det ringeste spil nogensinde

Så jeg glæder mig til WCOOP, selv om det, jeg klart mindes bedst til WCOOP, var noget af det mere ulækre, der er sket. Ligesom i dag er jeg ikke ligefrem forsvarende verdensmester i at multitaske, men valgte dog efter moden overvejelse at tilmelde mig en WCOOP-event samtidig med, at jeg spillede noget $200-400 PLO capped på det gamle Full Tilt. Med capped forståes at vi max kunne tabe $16.000 i potten.

Nu har jeg så ramt straight flush på river, og Tom Dwan er gået all-in for de sidste ca. $8000, som jeg har tænkt mig at kalde. Taget i betragtning af, at min hånd ikke kan stikkes, virker det ikke som det dummeste, jeg nogensinde har gjort.

Et ægte mis-klik ...
Så jeg rykker musen fra WCOOP-bordet over imod Full Tilt-bordet pænt hurtigt, da jeg jo nødig vil beskyldes for at slowrolle. Hvad jeg ikke lige har lagt mærke til er, at katten, som har sovet ca. seks timer ved siden af mig på sofaen, er vågnet og lige præcis i det nanosekund, jeg kører over fold-knappen vælger at hoppe op på min finger og så videre ud til maden, som står og venter ude i gangen.

Se også: Ups! Theo lokket til boksekamp mod Uffe Holm

Det næste, jeg opfatter, er, at pengene er på vej over imod Tom Dwan, fordi jeg tilsyneladende har foldet min hånd, hvorefter jeg vækker hele opgangen. Konen var mildest talt heller ikke synderligt imponeret over, at jeg derefter skældte en kat ud i det, der vel mindst var fem minutter, kl. ca. 3 om natten.

Til info gør det stadig ondt bare at skrive om det, og jeg får tics hver gang en kat bevæger sig samtidigt med, at jeg spiller onlinepoker.

Held og lykke med jagten derude.

Theo

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Poker
Mest læste i Poker
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen