Glemt pokerstjerne tilbage med million-pulje

På den første dag af det nye 'Poker After Dark' vandt Tom 'durrrr' Dwan en pulje på 4,5 millioner kroner over Antonio Esfandiari

Foto: Neil Stoddart
Foto: Neil Stoddart

Siden USA satte en effektiv stopper for onlinepoker med 'Black Friday' i 2011 har der været relativt stille om den tidligere onlinestjerne Tom 'durrrr' Dwan.

Udover rygter om at skylde penge, store cashgames i Macau og på Filippinerne samt Dan 'Jungleman12' Cates hyppige brok om, at Dwan forsinkede deres væddemål, gled amerikaneren ud af rampelyset.

Denne uge vendte han tilbage til det relancerede 'Poker After Dark'-program - med et brag!

På den allerførste dag af det engang populære cashgame-program involverede han sig i en af de største tv-puljer nogensinde. Ca. 700.000 dollar - eller 4,5 millioner kroner - lå der i midten, da Dwan fik esser mod Antonio Esfandiaris konger og Daniel Negreanus damer.

$200/$400-spillet med 100.000 dollar i minimumsbuyin får også senere besøg af blandt andre Doyle Brunson og vises i fuld længde p.t. kun på betalings-tjenesten PokerGo.

Sidste uge afslørede Dan 'Jungleman12' i en podcast med Doug Polk, at han og Tom Dwan var på god fod igen, efter Dwan havde betalt mellem 700.000 og 800.000 dollar i bøder for at udsætte deres match.

For syv år siden tog Dan Cates imod udfordringen i den såkaldte 'durrrr Challenge', hvor Tom Dawn følte sig så usårlig, at han ville give tre gange pengene op til en halv million dollar, hvis nogen kunne slå ham over 50.000 hænder.

'Jungleman' satsede 500.000 dollar mod durrrr's $1.500.000, og efter 20.000 hænder på fire bordes $200/$400 No-limit hold'em og PLO var udfordreren oppe med over en million dollar.

Duellen begyndte i august 2010, og ifølge Cates ønsker Dwan at færdigspille i løbet af det kommende år snarere end at købe sig ud af væddemålet. Hvilket Cates ikke forstår.

Om end Dwan ifølge rygter stadig spiller meget høje stakes i private spil i Asien, er det på ingen måde det samme som at være en af verdens bedste heads-up-spillere online.

- Jeg ved ikke, hvad fanden han tænker i den her sag. Hvad tror han, at jeg har lavet i al den her tid? Jeg synes rent faktisk, at jeg er blevet en langt bedre spiller, end dengang jeg spillede mod ham, siger Dan Cates i podcasten ifølge Pokernews.

- Men han har givet mig 700-800k dollar i bøder siden 2010, hvilket er en ret pæn sum. Så vi prøver at løse det, siger han.

Se også: Negreanu revser online-stjerner

Se også: Playboy 'blærer' sig med milliontab

Se også: Kina-poker om enorme summer

Se også: Vandt pokerpot på 22 millioner kr.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste i Poker
Mest læste i Poker
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen