Poker-ikon forlader World Poker Tour

Efter 15 sæsoner stopper Mike Sexton som WPT-kommentator for at blive 'formand' for partypoker

Mike Sexton ved pokerbordet. Foto: WPT Europe
Mike Sexton ved pokerbordet. Foto: WPT Europe

Mange danske pokerspilleres vej til onlinebordene gik gennem Gus Hansens succeser på World Poker Tour, som blev vist på TV2 Zulu og kommenteret af makkerparret Mike Sexton og Vince Van Patten.

Efter 15 år er det slut for den tidligere professionelle pokerspiller Mike Sexton, som for sidste gang har sagt 'may all your cards be live and all your pots be monsters!'

I stedet får den 69-årige amerikaner og medlem af pokerens Hall of Fame titlen som formand for partypoker, hvilket dækker over en ambassadør-rolle og rådgivning af selskabet, som han hjalp med at stifte tilbage 2001.

- Jeg oplevede de vilde tider under pokerboomet, da vi blev nummer et i verden, jeg mindes, hvordan folk sov på gulvet, da alle arbejde 24-7 for at få softwaren klar, og jeg husker den første partypoker Million på et krydstogtskib, hvor der var $500.000 i overlay.

- Det var forfærdeligt for at se partypoker gå tilbage, da vi blev tvunget til at trække os fra det amerikanske marked og så sidde og kigge på sidelinjen, mens vores konkurrenter blev i USA og udnyttede vores kundebase.

- Jeg ser virkelig frem til at arbejde sammen med folk, som elsker spillet ligesom jeg. Vi går ikke efter andenpladsen. Vi er all-in, siger Mike Sexton i pressemeddelelse.

Fremover får Vince Van Patten pokerspillerens Tony Dunst som makker i kommentator-boksen.

Se også: Det tog kun 15 år: Canadisk kvinde skriver pokerhistorie

Se også: Pokerens største hattrick

Se også: Poker-ikon scorer opsigtsvækkende milliontriumf

Se også: Poker-VM bliver udvandet

Se også: Da USA ændrede pokerverdenen

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste i Poker
Mest læste i Poker
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen