Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel

Så er det alvor: Theo i ringen mod Uffe Holm

Hvis du kender en, der ved, hvor det foregår er der fri entre og gratis underholdning i maks. ni minutter ...

Et væddemål har endnu en gang sendt Theo Jørgensen i bokseringen. Denne gang mod komikeren Uffe Holm. (Foto: Thomas Sjørup)
Et væddemål har endnu en gang sendt Theo Jørgensen i bokseringen. Denne gang mod komikeren Uffe Holm. (Foto: Thomas Sjørup)

Af alle de idiotiske ting jeg nu har fået lavet igennem årene, var boksekampen imod Gustav (Hansen) så absolut en af dem, der ligger rimeligt højt.

Gå op i en ring og prøv på at smadre en god ven udelukkende, fordi gutten gav en flot stråle efter en squashkamp er denondenbrølme hjernedødt.

At jeg så har præsteret at gentage kunststykket mod Uffe Holm, stikker jo alt hvad jeg ellers har lavet af stupide ting. Specielt fordi jeg nu ved, hvor hjernedødt hårdt det er og så bare en smule, fordi jeg også nu også ved, hvor fuldstændigt blottet for talent jeg er i den her sportsgren.

Min helt store plan var, at jeg skulle ombygge noget af det fedt jeg har på kroppen til muskler, og det er for så vidt også gået efter planen. Hvis jeg fortsætter bare en smule ind i 2015, har jeg en formodning om, at Mikkel Kessler hurtigt får mindreværdskomplekser, når vi mødes.

Det gider jeg ligesom heller ikke at være skyld i, at han taber sin næste kamp pga. manglende selvtillid, så jeg stopper nu. Jeg er også kommet i en god form takket være en sadistisk boksetræner ved navn Poul Duvill, men hvor er det rystende, at det først er nu her 24 timer før kampen, jeg husker præcist, hvor usandsynligt hårdt det var at bokse de tre gange tre minutter.

Hvor var den hukommelse henne, da der sad en provokerende lille tyk Michelin-mand foran mig til stjernegolf i sommer og ville have, at vi skulle op i ringen?

Se også: Ups! Theo lokket til boksekamp mod Uffe Holm

Jeg har dog stadig ikke været i nærheden at træne lige så hårdt. som da jeg skulle møde Snogen (Gus Hansen, red.). Ubevidst hænger det nok meget sammen med, at jeg ved, Uffe har taget det endnu mindre seriøst og skal vi ikke bare konkludere, at jeg i hvert fald ikke overvurderer hans evner.

Som til kampen mod Gus Hansen bliver Theo Jørgensen også trænet til kampen mod Uffe Holm af Paul Duvill. (Foto: Thomas Sjørup)
Som til kampen mod Gus Hansen bliver Theo Jørgensen også trænet til kampen mod Uffe Holm af Paul Duvill. (Foto: Thomas Sjørup)
 

Gutten har kortere rækkevidde end ni ud af ti pingvin-arter (Konge pingvinen stikker ham med syv cm). Han har aaaaaaalt for travlt til at træne fem gange om ugen, og så kan han derudover ikke særligt godt lide, når kroppen skal presses til det yderste, hvis du spørger mig.

Så i stedet for at jeg på nuværende tidspunkt skulle være kæmpefavorit er kampen nu helt lige. Alene pga. det faktum, at jeg er helt og aldeles blottet for talent i den her lorte sportsgren.

Se også: Tabte 10.000 kr. på 'Vild med dans'

Ville Wahlbeck (tidligere teampro-kollega hos PokerStars) kom herned fra Finland i fire dage udelukkende, fordi jeg havde lovet ham, vi kunne gå tre gange tre minutter, hvor jeg ikke slog tilbage.

Det mente Poul var en genial ide, så jeg vænnede mig til at få nogle på smasken og ikke går i panik, når Uffe rammer mig.

Jeg syntes umiddelbart ikke det lød som den fedeste ide, jeg nogensinde har hørt, men Ville fik mig overbevist om, at det da var absolut livsnødvendigt for min træning. Jeg havde set Ville i en kamp før, og manden kunne ikke slå en bule i en blød hat så hvorfor ikke.

Problemet var bare, at i den kamp, jeg havde set, slog hans modstander jo tilbage, hvilket Ville mildest talt var en smule bange for. Det betød, at hans slag aldrig blev ført helt igennem. Det blev de nu.

Efter jeg havde været i gulvet grundet et ondskabsfuldt leverstød stoppede den leg efter første runde. Derefter sparrede vi normalt i tre runder, hvor min geniale plan var at jagte ham rundt i ni minutter grundet min gode form og få hævn. Efter to minutter kunne jeg ikke huske, hvad jeg hed af bare iltmangel, så kommer måske til at tage det lidt mere roligt imod hr. Holm.

Jeg fik dog heldigvis flækket hans læbe, mens han til gengæld fik godt fat i min næse.

Se også: Theo: €60.000 smidt på 17 minutter

Dagen efter på nede på stranden sammen med schæferen er det så man overvejer, om man en skønne dag vokser op, imens du går og vejer for og imod, om man skal pudse næse eller bare lade 11-tallet løbe.

Orkede ikke at pudse næse grundet en meget øm næse, så lod den løbe, imens jeg gennemgår alle datterens klassekammeraters fædre for bare at finde en, der heller ikke er mere end 22 år af sind.

Det lykkedes ikke, og jeg lover, at hvis jeg nogensinde kommer op i ringen igen, så er det for at være kampleder. Kampen foregår kl 19.00 fredag. Hvis du kender en, der ved, hvor det foregår er der fri entre og gratis underholdning i maks. ni minutter.

Theo Jørgensen vandt i sin tid boksekampen mod Gus Hansen. (Foto: Henning Hjorth)
Theo Jørgensen vandt i sin tid boksekampen mod Gus Hansen. (Foto: Henning Hjorth)
 

Jeg tager meget hurtigt efter kampen til Amsterdam Master Classic for noget højt cashgame, og derefter står den i december på afsavn af julekalender, når jeg er nede til EPT-festival i Prag i over en uge.

Lægger stadig billeder og opdateringer op på facebook, som kan følges her.

Theo

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Poker
Mest læste i Poker
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna Cecilia Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen