Hvordan tackler jeg en ægte fisk?

- Mit store problem er, når jeg så møder en 'calling station'

- Mod en calling station skal du bette mindre eller checke, når du er på træk og bluff aldrig på flop eller turn. Selvfølgelig skal du så også sørge for at mikse det op, for ellers kan min mormor jo finde en rød linje i dit spil. (Foto: Neil Stoddart)
- Mod en calling station skal du bette mindre eller checke, når du er på træk og bluff aldrig på flop eller turn. Selvfølgelig skal du så også sørge for at mikse det op, for ellers kan min mormor jo finde en rød linje i dit spil. (Foto: Neil Stoddart)

Hej Theo

Jeg spiller ofte No-limit hold'em $15 heads-up sit-and-go's på PokerStars. Det går godt, når jeg spiller mod average og bedre spillere, mit store problem er, når jeg så møder en 'calling station', eller hvad der kan betegnes som en ægte fisk.

Jeg ender tit og ofte med at tabe, fordi jeg på ingen måde kan lave ordentlige reads, da han check-caller alt. Og jeg kan derfor heller ikke finde den ordentlige betsize til at få ham til at lægge sit backdoor-straight-draw ned eller calle med tredje par.

Men hvordan plejer du at spille mod calling-stations (altså folk der på ingen måde har styr på poker)?

Venlig hilsen
GeIIner

Hej GeIIner

Nu skriver du, at du også gerne vil have hjælp med betstørrelsen, så han kan lægge sin bagdørs-strittræk ned. Du må have misforstået et eller andet, hvis du lige præcis vil bette så stort, at han smider den. Hvis du vil have en modstander til at smide det mildest talt marginale træk, hvad er det så, du gerne vil have, de kalder med?

Siden det nu er sådan en gut, der kalder ekstremt løst, du spiller imod, ville det jo være galimatias ikke at gøre det dyrere for ham at kalde, når du har ramt noget. Når vi nu ved, at han langt ofte kalder. Så gør det dyrere for ham, når du har ramt.

Bet mindre eller check når du er på træk og bluff aldrig på flop eller turn. Selvfølgelig skal du så også sørge for at mikse det op, for ellers kan min mormor jo finde en rød linje i dit spil.

Læs også:

Se også: Jeg skal have action, action, action
Se også: Hjælp, jeg kan helt seriøst være en idiot!

Hav ekstra stor respekt fra check-raises, for hvis vi nu er ude i en farlig generalisering, så plejer de her 'calling stations' ikke kun at være ekstremt løse når de kalder, men være til den strammere side, når de selv better.

Hvilket også er grunden til, at du skal passe på ikke at brænde nallerne ved at kalde dem for let.´

Good luck

Theo

Spørg Theo om poker her

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Poker
Mest læste i Poker
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen