Har du oplevet snyd ved bordene?

Og hvad er straffen?

Antonio Esfandiari er som tidligere tryllekunstner fiks på fingrene. Ole overvejer, hvorvidt der foregår behændighedssnyd ved pokerbordene. (Foto: WSOP)
Antonio Esfandiari er som tidligere tryllekunstner fiks på fingrene. Ole overvejer, hvorvidt der foregår behændighedssnyd ved pokerbordene. (Foto: WSOP)

Hej Theo

Antonio 'The Magician' Esfandiari vandt jo som bekendt One Drop-turneringen.

Læs også:

Se også: Et trick til 108 millioner kroner

Har du aldrig oplevet behændighedssnyd, simpel ombytning af kort bevidst forvirring af dealer for at snuppe chips, trusler eller noget?

Og hvad er straffen for den slags rundt omkring?

Ole

Hej Ole

Ja, det gjorde han, og du får min førstefødte, hvis det ikke skete på ærlig vis.

Jeg har stadig til gode at opleve det, og problemet for de personer, der ville være i stand til det, er, at der jo er kameraer oppe overalt. Ved ikke, hvad du havde i tankerne med behændighedssnyd.

Med hensyn til ombytning af kort kan det vel i teorien lade sig gøre, men det er denondenbrølme ikke nemt. Først skulle Antonio kun aflevere et af hans kort, så han har et kort, han kan bytte ud. Det i sig selv er svært, da dealeren i 99 procent af tilfældene ville lægge mærke til, at Antonio kun kastede et kort i stedet for to kort over i mucken.

Derefter skal han så nå at snyde, inden dealeren cirka hver anden hånd tæller, at der rent faktisk er 52 kort, hvilket ikke ligefrem gør det nemmere. Når man så ved, at straffen, hvis du bliver opdaget, er eksklusion fra turneringen, tror jeg, der er mange, der lige tænker sig om en ekstra gang. Forvirring af dealer for at snuppe chips er ikke nemt, siden dealeren ikke har skyggen af en chip, du kan stjæle i langt det meste af tiden.

Læs også:

Se også: Det lugter langt væk af snyd!

Når dealeren så eventuelt har chips, skal man også lige have med, at du altså skal ind på mavsen af ham for at få fat i dem, og hvis du bliver opdaget enten af dealeren eller senere af kameraet, bliver du igen bare smidt ud af turneringen. Selvfølgelig uden at få indskuddet tilbage.

Trusler er ikke-eksisterende. Hvis det nogensinde skete, ville dealeren kalde på turneringslederen, og du ville blive smidt ud på røv og albuer med det samme.

Er mere nervøs i Main Event
Det eneste snyd, jeg er bekymret for, er under f.eks. World Series of Poker, hvor der spilles med de samme jetoner under hele turneringsserien. Nu sidder du i en af de mindre turneringer og er med helt fremme med ca. 900.000 i brikker foran dig. Du tager stille og roligt 5000 af ca. seks gange. Om du har 870k eller 900k betyder ikke det store, vel?

Men om du har 30k eller langsomt 60K seks timer inde i main event uden at have spillet en hånd gør vel en lille forskel.

Ja, så bliver du smidt ud, hvis de opdager det, men du skal ikke fortælle mig, det ikke kan gøres uden den store risiko. Hørte et syyygt tal for, hvor mange ekstra jetoner der var i spil i main event, som dog ikke er blevet bekræftet.

Men hvis bare det tal er halvt så stort, som det jeg har hørt, betyder det, at en del personer ikke har rent mel i posen.

Mvh

Theo

Spørg Theo om poker her

1 af 2 - Det eneste snyd, jeg er bekymret for, er under f.eks. World Series of Poker, hvor der spilles med de samme jetoner under hele turneringsserien. (Foto: WSOP)
2 af 2 Antonio Esfandiari er som tidligere tryllekunstner fiks på fingrene. Ole overvejer, hvorvidt der foregår behændighedssnyd ved pokerbordene. (Foto: WSOP)
kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Poker
Mest læste i Poker
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Pernille Holbøll
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen