Viser de bare deres penge frem?

Hvorfor sidder de ude på de dyre borde?

Kort fortalt er den type spiller, du omtaler, på jagt efter dårlige spillere - og kun dårlige spillere. (Foto: Neil Stoddart)
Kort fortalt er den type spiller, du omtaler, på jagt efter dårlige spillere - og kun dårlige spillere. (Foto: Neil Stoddart)

Hej Theo

Håber virkelig du vil svare kort på dette spørgsmål, da det har undret mig i flere år, og hvis jeg ikke får svar fra dig, må jeg nok tage min undren med mig i graven.

Nogle gange på PokerStars kan jeg ikke lige lade være med at kaste et blik på de største NL hold'em cashgames, der nogle gange kører med spillere som f.eks. patpatman, wilhasha og 0Human0 osv.

Blandt andet for at se det største, der er i spil og tabe skuffen over latterlige store pots.

Anyway, jeg kan ikke undgå at lægge mærke til, at der altid sidder nogle spillere spredt på borde med kun en spiller på hvert bord (stadig de størreste borde), og de sidder ikke 'ude' af bordet. Og de sidder der sommetider i timevis uden at spille, efter hvad jeg har observeret uden at gå for meget op i det.

Læs også:

Se også: Hvorfor skifter de ikke bord?

Muligvis er det min penge-jalousi, der spiller mig et puds, men jeg tror bare nogle gange, de sidder der for money showoff. For de sidder ikke og spiller aktivt i nogle andre spil (jeg har brugt find spiller-funktionen). Og hvis der er nogen, der sætter sig for at spille, så ryger de på 'sidder ude'.

Så mit spørgsmål kort og godt: Hvad fanden laver de? Hvorfor sidder de der?

Jeg er sikker på du selv har observeret det.

Held og lykke

Henrik

Hej Henrik

Du kan vel sige, at de fisker.

Du har set, at der kommer en haj (god spiller) til bordet. Sådan en har de jo ligesom ikke lyst til at hive op i deres lille fiskekutter, så de skynder sig at side ude. Det er ikke for at blære sig, at de sidder der.

De sidder og venter på, at en rigtigt dårlig spiller sætter sig, og når det sker, sidder de IKKE ude. Hvis det er en gut, de ikke kender, tager de chancen og spiller, indtil de har fundet ud af, om han spiller godt eller ej. Hvis han spiller godt, stopper de.

Mvh
Theo

Spørg Theo om poker her

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Poker
Mest læste i Poker
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen