Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel

Sådan får du gratis rødvin af Theo

Du har set forkert, hævder Theo Jørgensen over for sin ivrige fan med kicker-problemer

Du har set forkert, for vi er helt enige om, at kickeren er i spil i dine eksempler.
Du har set forkert, for vi er helt enige om, at kickeren er i spil i dine eksempler.

Hej Theo

Super fin ekspertblog, benytter mig ofte af den og følger dine resultater live. Tidligere har du beskrevet, at hold'em går ud på at få den bedste kombination af fem kort med sine to kort på hånden, og at kicker bestemmer vinder i tilfælde af 'equal' hænder.

Dette er dog ikke altid tilfældet for mig?

Jeg spiller på PokerStars og spiller hovedsageligt 6-player hyper turbo-turneringer. I disse turneringer er vi enige om, at en høj kicker afgører situationen.

Dog sad jeg i går til 'The Big 8,80 dollar', hvor jeg sad med AK off, triple-raisede potten, og der blev callet af en. Han sad low på chips, så det var en all-in for ham. Han har så AQ off. Floppet kommer 9-4-J, turn A, river 4.

I denne situation burde jeg jo vinde, da jeg har den bedste kicker. Min hånd er er AA99K mod hans AA99Q. Potten bliver splittet, og jeg sidder nu undrende.

Læs også:Se også: Uha! Den fejl kan blive dyrSe også: Kan jeg smide AQ her?

To timer senere spiller jeg sideløbende en $7 6-player hyper-turbo, og samme situation sker igen. Eller næsten, jeg har samme kort, og min modstander har ligeledes AQ off. Floppet hedder 10-8-3, turn A, river 8. Her er min hånd AA88K, han har AA88Q, og jeg vinder potten? Der er ingen flush selvfølgelig.

Hvad er forskellen her?

Det er ikke første gang, jeg ser det og har ofte diskuteret det med venner og bekendte, der kan bekræfte min historie og ligeledes undredes.

Mange venlige hilsner

Den ivrige fan!

Hej!

Du har set forkert, for vi er helt enige om, at kickeren er i spil i dine eksempler. Måske har du overset, at alle fem ude i midten var samme farve, så I begge to spillede de fem kort som lå i midten? Eller også har du overset noget andet. Et eller andet har du i hvert fald overset.

Hånden er heller ikke skrevet rigtigt ned. Du skriver 'floppet kommer 9-4-J, turn A, river 4' og får så din hånd til at være AA99K. Det giver jo ingen mening. Din hånd ud fra det oplyste er AA44K.

Men hvis der ikke ligger en farve derude (eller I begge har et hus), så skulle der være tale om software-fejl, og det har jeg endnu til gode at høre om skulle være foregået, uden de implicerede ikke automatisk fik refunderet det, de skulle have vundet.

Kig hånden igennem igen

PokerStars har oppe i venstre hjørne en lille rød knap, du kan trykke på for at gå tilbage og gennemse alle de hænder, du har spillet. Så tryk på den næste gang, det sker og send mig hånden.

Så falder der prompte et par flasker god rødvin af fra Jørgensen.

Mvh

Theo

P.S. Det er lang tid siden, jeg har skrevet noget om, hvordan man danner sin hånd i hold'em. Til gengæld har jeg flere på det seneste skrevet om, hvordan man i Omaha skal bruge to kort fra sin hånd og tre fra bordet. Der er forskel på de to spil. Siger det bare for at undgå misforståelser.

Spørg Theo om poker her

1 af 2 PokerStars har oppe i venstre hjørne en lille rød knap, du kan trykke på for at gå tilbage og gennemse alle de hænder, du har spillet. Så tryk på den næste gang, det sker og send mig hånden. (Foto: Neil Stoddart)
2 af 2 Du har set forkert, for vi er helt enige om, at kickeren er i spil i dine eksempler.
kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Poker
Mest læste i Poker
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:David Attardo
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen