Jeg skal have action, action, action

Og jeg har tendens til at tilte ...

Hvis du overholder, hvad jeg siger, og samtidig kører en stram bankroll har jeg svært ved at se, at du ikke skal kunne blive vindende. Men der er et men. (Foto: Neil Stoddart)
Hvis du overholder, hvad jeg siger, og samtidig kører en stram bankroll har jeg svært ved at se, at du ikke skal kunne blive vindende. Men der er et men. (Foto: Neil Stoddart)

Hej Theo.

Tak for nogle rigtig fine svar på alle de forskellige typer af spørgsmål, der kommer!

Jeg har nu spillet poker i et par år, og det har ikke været andet end en udgift. Dog ikke så stor, at det har nogen økonomisk påvirkning, da det maksimum er 500 kroner eller lignende om måneden, der bliver brugt (så bare en 'hobby udgift'). Jeg ville dog gerne, hvis jeg en dag kunne undgå at smide penge ind hver måned, og at de måske lige så småt kunne vokse.

Mit problem ligger dog nok i, at jeg hurtigt kommer til at 'kede' mig.

Læs også:

Se også: Hvordan får jeg bedste opbygget rullen?

Netop da mit problem er, at jeg skal have action, action, action, så spiller jeg meget seks-mands sit-and-go (SNG). I starten vidste jeg slet ikke, hvad man burde raise med, hvornår etc., men nu er jeg så vidt, at jeg har luret det af, og med det øget mine chancer i forhold til modstandere gradvist.

Jeg holder ligeledes øje med, hvilke spillere der sætter sig ved borde, så jeg rammer borde med ukendte, da det er tæt på dobbelt så let at vinde fra dem, som hvis du sætter dig ved en, hvor alle 6 er SNG-erfarne. Her bliver heldfaktorens værdi øget væsenligt!

Men så til mit problem.

Læs også:

Se også: Jeg går på tilt, tilt, tilt, tilt

Jeg har f.eks. siddet og spillet en lørdag formiddag og øget min bankroll fra $200 til $400. Men så begynder jeg at finde det 'uinteressant' at spille de $7 SNG'er, og så kommer der en djævel op i mig, der lige tænker: 'Jeg prøver da lige en $51-turnering sammen med et par $50 sng'er'. Og hvis jeg så ikke spiller mine fulde fem i de to sng'er eller bare er uheldig (om man vil), så er jeg pludseligt meget low, og så har jeg en tendens til at tilte.

Hvordan stopper du?

Hvad gør du, når det går dig godt? Stopper du på et bestemt tidspunkt? Hvad gør du for at undgå at tage nogle 'chancer' med nogle buy-ins, som du ikke burde have gjort?

Det er nok en issue, mange kan nikke genkendende til, så hvis du kunne komme med et par råd, så ville det være fedt. Naturligvis så kunne vi bare vente til, vi kunne udbetale og gøre det, men hvis man lige har sat penge ind, så er der jo lige 48 timer til, man kan det.

Også bare det psykologiske i at få af vide af en pro, hvad man skulle gøre, kunne måske give det et skub!

Undskyld min lange post, men er sikker på, at der er flere end mig, der kan nikke genkendende til dette 'tilt problem'.

God dag!

Mick

Hej Mick

Vi har været forbi emnet flere gange, men jeg vælger at tage den op igen, fordi jeg ligesom dig er enig i, at det er her, flest personer kvajer sig inden for pokeren. Du ved jo også godt selv, at det er forkert lige at rykke fra en $7 SNG op til en $51, så hvad nytter det, at jeg fortæller dig det samme?

Læs også:

Se også: Du bør stoppe med at spille om penge

Du skal sætte et maks på, hvor høje SNG'er du må spille, inden du tænder computeren og derefter selvfølgelig overholde det. Faktisk kan du på PokerStars også på forhånd sætte et maksimalt buyin (kig i menuen under 'reguests').

Sæt et æggeur

Samtidig har du et problem med kedsomheden, så du skal finde ud af, hvornår den kedsomhed kommer og så være i stand til at stoppe. Det optimale ville selvfølgelig være, at du havde viljestyrke nok til at kunne se, at nu er 10 procent af koncentrationen røget, og derfor stopper du. Men den tror jeg ikke så meget på.

En løsning for dig ville derfor være at sjusse dig frem til, hvornår det er, du begynder at kede dig. Derefter trækker du 30 minutter fra og sætter så æggeuret på, inden du starter hver session til den aftalte tid. Når uret så ringer, starter du ikke nye SNG'er op.

Læs også:

Se også: Jeg ødsler pengene væk

Hvis du overholder det og samtidig kører en stram bankroll har jeg svært ved at se, at du ikke skal kunne blive vindende, men jeg giver dig næsten ikke en kinamands chance. Du spiller for hyggens skyld, og derfor tror jeg ikke på, du har viljestyrke nok til at gå på kompromis med hyggen og eventuelt spille lavere, end du lige har lyst til, og stoppe for du egentligt har lyst til.

Men du kan selvfølgelig modbevise min påstand.

Mvh

Theo

Spørg Theo om poker her

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Poker
Mest læste i Poker
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen