Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel

Møder du altid de samme spillere?

Er det stort set den samme 'klub' af spillere, som turnerer rundt i Europa?

Jeg rejser meget rundt med Ville Wahlbeck og Johnny Lodden, som også er team proer i den skandinaviske del af PokerStars. Men ellers er der rigtig mange nye ansigter rundt på European Poker Tour. (Foto: Neil Stoddart)
Jeg rejser meget rundt med Ville Wahlbeck og Johnny Lodden, som også er team proer i den skandinaviske del af PokerStars. Men ellers er der rigtig mange nye ansigter rundt på European Poker Tour. (Foto: Neil Stoddart)

Hej Theo,

Vil blot sige, at det var en fornøjelse at spille med dig i Vejle - vi sad på bord 30 anden dag. En sløv 'første' performance fra min side. Anyway fra min korte oplevelse af livepoker var det forfriskende med noget godt humør, som du bragte til bordet.

I øvrigt gode råd du giver her.

Jeg har selv et spørgsmål. Er det stort set den samme 'klub' af spillere, som turnerer rundt i Europa?

Jack

Hej Jack

Jeg takker og bukker. Nu er der jo ingen, der har sagt, at det skal være super-alvorligt hele tiden, så det ville da være hjernedødt, hvis man ikke hyggede sig, når man nu tilfældigvis sidder til bords med en flok hyggelig personer.

Nu kan man sige, at 'klubben' er blevet betydeligt mindre med årene. Derudover kan vi konstatere, at 'klubben' kører med mere end maks tre udskiftere, for der har denondenbrølme været mange udskiftninger.

Hvilket vel er naturligt, når det nu koster ca. en million kroner om året at være med i klubben, hvis alle EPT-turneringerne skal spilles. Der skal ligesom cashes en gang imellem for at få det til at løbe rundt.

Læs også:

Se også: Hvordan bliver jeg klar til en EPT?

Hvilket nok også er grunden til, at 'klubben' er ikke eksisterende mere. Der er simpelthen så meget udskiftning fra turnering til turnering.

Den eneste klub 'klub' jeg er med i er PokerStars' skandinaviske gruppe, så jeg ser rigtig meget til Johnny Lodden og Ville Wahlbeck, som er henholdsvis den norske og finske team pro for PokerStars. Helt sindssygt, hvor underholdende de to herrer er og i laaangt de fleste tilfælde uden at vide det.

Mvh

Theo

Spørg Theo om poker her

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Poker
Mest læste i Poker
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen