Er jeg for stram?

Skal jeg rykke all-in med min KQ i det her spot?

KQ er en tricky hånd, men hellere satse med den i stedet for at blinde dig ihjel.
KQ er en tricky hånd, men hellere satse med den i stedet for at blinde dig ihjel.

Hej Theo,

Jeg har tænkt en del over mit play i en liveturnering for et par uger siden.

Vi er 11 tilbage med penge til seks. Jeg sidder med 10-12 bb (400/800). På knappen har jeg KQ off og bliver mødt af et raise UTG til 2000 (han har ca. 25 bb). Jeg vælger i situationen at folde, da UTG har spillet ret stramt, men spørgsmålet er, om jeg spiller endnu strammere som i for stramt?

Michael

Hej Michael

Det er jo svært for mig at vurdere, når jeg ikke aner, hvor stramt gutten spillede, men vi kan i hvert fald godt konkludere, at jeg aldrig havde smidt den hånd. Du har lige præcis nok til, at han måske smider mindre par, og hvis det ikke sker, er der pæne chancer for, at du ender ude i et coinflip eller har to kort, der er i live imod hans AJ.

Vi er enige om, at det ikke er noget verdensklasse spot du er landet i der med din KQ imod en stram UTG raiser, men du kan ligesom heller ikke tillade dig at være kræsen med din stak i tankerne.

Red en fe!

Jeg er efterhånden ret overbevist om, at der dør en fe, hver gang en person går klinkedøden. Når nu min datter er så glad for Flora, Fauna, Klokkeblomst, og hvad de ellers hedder, skal jeg denondenbrølme ikke være skyld i, at en af dem dratter til jorden.

Læs også:Se også: Fuld gas eller til skrotkassen
Se også: Jeg er for tålmodig

Hvilket sagtens kan være sket for en af dem, da du røg i den her turnering. Jeg forstår godt, at du smider den hånd og venter på et bedre spot. Problemet er bare, at du ikke havde tid til det, og for hver hånd der går, må du slække på dine krav, hvilket er grunden til, at jeg havde skubbet.

Mvh

Theo

Spørg Theo om poker her

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste i Poker
Mest læste i Poker
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Steffan Kærulf Frandsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen