Er onlinepoker rigged?

Bliver dem, der spiller en gang imellem 'snydt' af pokersiderne? Eller er det bare folk, der 'tuder' over at tabe en gang imellem?

Hej Gus og Theo (og tillykke med din WPT-titel Theo)

Jeg har et spørgsmål omkring onlinepoker. Jeg synes, man på det seneste har set flere og flere 'brokke' sig over, at onlinepoker er 'rigged'.

Altså folk mener, at de forskellige sider favoriserer deres faste highrollere. Og at der kommer flere og flere house-spillere ved hvert bord. Altså pokersidernes egne spillere, der sidder og vinder på meget mærkelige hænder oftere og oftere.

Jeg ved ikke, om I selv kommer ud for dette, da I jo hører til highroller-gruppen.

Men tror I, der er noget om snakken?

Bliver dem, der spiller en gang imellem 'snydt' af pokersiderne? Eller er det bare folk, der 'tuder' over at tabe en gang imellem?

Hep Hey

Yo.

Regn lidt på, hvor mange skillinger de forskellige sider lapper i sig hver evig eneste dag i rake. Et meget stort regnestykke, hvor vi i hvert fald kan komme frem til, at her er tale om mange skillinger.

Hvorfor skulle de så risikere hele butikken ved at lade nogle spillere vinde?

Det er jo ikke bare en person, der ville ligge inde med de informationer om, at softwaren var lavet sådan. Det ville rigtig mange programmører vide, og hvad tror du chancerne for, at den information ikke ville komme ud på et eller andet tidspunkt?

Jeg vurderer den til ikke bare at være lig nul, men nul. Zip zero.

Hackere er et større problem

Jeg er mere bekymret for hackere. Hvis en 17-årig gut kan hacke sig ind på Chicagos tognet via en telefonboks skulle man tro, at der findes et par kloge gutter derude, som er i stand til smide en trojansk hest ind på min pc. Så de derved kan se mit skærmbillede, hver gang jeg åbner pc’en. Det gør ligesom deres chancer lidt større. Derfor kører jeg tit antivirus programmer osv.

Derudover skal man vel også være en smule bekymret for, om der ikke en skønne dag er en gut, der hacker sig ind hos pokersiderne, så de kan se alle kort. Eller en gut hos en pokerside, der får hacket sig ind til alle kortene osv.

Derfor bliver jeg hurtig mistænksom, hvis der er personer, der kalder mig overdrevet tyndt - specielt hvis historien gentager sig.

Til sidst vil jeg dog postulere, at man ikke skal bekymre sig synderligt meget for alt spil under $25/$50. Det virker vel oplagt at spille de store borde, hvis man kunne se alle kort i stedet for $5/$10 eller en $2-sit-and-go for den sags skyld ...

Mvh,

Theo

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Poker
Mest læste i Poker
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen