Hvad er din bedste hånd?

Holdt den, og hvad gav den?

En royal straight flush er kun rigtig interessant, hvis den får modspil. Så det kræver, at den er oppe mod en straight flush eller fire ens. (Privatfoto)
En royal straight flush er kun rigtig interessant, hvis den får modspil. Så det kræver, at den er oppe mod en straight flush eller fire ens. (Privatfoto)

Hey Theo-champen!

Jeg læser med stor fornøjelse denne, skal vi kalde det brevkasse! Og finder utrolig mange gode og sjove beretninger fra dig, samt gode svar. Jeg tænkte, at det derfor måske var min tur til at få et spørgsmål igennem.

Det går dog ikke på, at du skal afgøre et væddemål eller andet sjov, da man gerne skulle have reglerne på plads når, man spiller poker.

Mit spørgsmål går derimod på: Hvad er den bedste hånd du har haft live? Holdt den? (Sandsynligvis). Hvor meget gav den? (Såfremt det var cashgame).

Og her til slut så lad os da lige høre, hvor mange gange du har haft den helt store? Eller er du stoppet med at tælle ...?

Martin

Hej Martin

Har nu lagt hovedet i blød i det, der i hvert fald minder om fem minutter, og jeg kan seriøst ikke komme i tanke om en eneste stor hånd, jeg har ramt live. Der har da garanteret både været fire ens og straight flushes, men når jeg ikke lige kan huske dem er det, fordi de garanteret ikke har betydet noget.

Forstået at det i den hånd har været helt ligegyldigt, om jeg bare havde ramt en esfarve, eller om jeg nu ramte en royal straight flush.

Altså, jeg kan ikke mindes, der har været et gigantisk modspil, hvor modstanderen f.eks. har ramt fire ens. Når der nu ikke er modspil, kunne jeg ikke være mere ligeglad med, om jeg havde fire ens eller bare tre og glemmer derfor hurtigt om hånden.

Læs også:

Se også: Hvor usandsynligt er det?

Akkurat ligesom jeg, i sekundet efter jeg har smidt J4 off, aldrig er i nærheden af at ærge mig over, jeg ikke gik med, bare fordi floppet er 44J. Langt de fleste gange ænser jeg ikke engang, at jeg ville have ramt floppet, fordi den hånd allerede er død. Jeg ved godt, at vi nu er ovre i et andet emne.

Det undrer mig bare, hvor mange der kan ærge sig i sådan en situation. Hvorfor? Det var jo aldrig på tale at spille J4 off. De personer, der begynder at spille/huske hånden, selv om de har smidt, er garanteret dem, der måske er en smule for nysgerrige, og det vinder du ikke penge på i poker. Tværtimod.

Mvh
Theo

Spørg Theo om poker her

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Poker
Mest læste i Poker
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Mikkel Cramon
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen