Vandt 83 millioner i fuser-turnering

En række deltagere udeblev i verdens dyreste pokerturnering

Elton Tsang blev den tredje vinder af The Big One for One Drop. Daniel Colman vandt i 2014 godt 15 mio. dollar, mens Antonio Esfandiari i 2012 vandt den første og godt 18 mio. dollar. Foto: Neil Stoddart/WSOP
Elton Tsang blev den tredje vinder af The Big One for One Drop. Daniel Colman vandt i 2014 godt 15 mio. dollar, mens Antonio Esfandiari i 2012 vandt den første og godt 18 mio. dollar. Foto: Neil Stoddart/WSOP

En russisk rigmand og Baywatch-baben Pamela Andersons tidligere kæreste var med i opløbet, men i sidste ende løb en canadiskfødt hongkong-kineser Elton Tsang med førstepladsen og den tredjestørste præmie i pokerhistorien, da Monte-Carlo One Drop Extravaganza €1.000.000-buy-in Big One For One Drop mandag aften fandt sin vinder.

Elton Tsang fik ram på både Anatoly Gurtovoy og Rick Salomon og kunne dermed hæve førstepræmien på €11.111.111 — knap 83 millioner kroner — i den dyreste pokerturnering nogensinde.

Tredje udgave af The Big One var dog lidt af en fuser.

For 14 dage erklærede arrangøren Guy Laliberté, at turneringen havde 35 bekræftede deltagere. Da det blev alvor, dukkede kun 26 op.

Det samlede deltagerantal lød på 28, idet Andrew Pantling og Guy Laliberté begge fandt en ekstra million euro frem til et re-entry.

Professionelle pokerspillere var forbudt, men der var nu stadig en del i hvert fald tidligere pokerproer, som var sluppet igennem nåleøjet og havde fået en invitation.

James Bord har tidligere vundet WSOP Europes Main Event, men er mere sportsbetter end pokerspiller. Andrew Pantling er i dag chef for bookmakeren Matchbook — canadieren var i sin tid en temmelig skrap onlinepro under nicket ‘ClockWyze’.

Britiske Mark Teltscher har vundet en EPT-turnering og spillet meget poker gennem årene, men havde også sikret en invitation. Det samme havde finansfolk som Paul Newey, Talal Shakerchi og Dan Shak, som ellers ofte begår sig i de store highroller-turneringer.

Men i sidste ende var det Guy Lalibertés beslutning.

Ud af hvert indskud på en million euro gik €111.111 til velgørenhed.

Se også: Milliardær træner med pokerstjerne før ekstrem highroller

Se også: Proffer forbudt når verdens dyreste pokerturnering gør comeback

Se også: Når amatører scorer millioner

Se også: Dansk pokersølv: Fra halvanden big blind til milliongevinst

Se også: Vandt ni millioner med fire ens

Poker - 27. sep. 2016 - kl. 14:53 Pokerstjernens trussel: Jeg vil skyde ham med strømpistol

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste i Poker
Mest læste i Poker
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen