Mesterkok og kendt kulturkøbmand på besøg hos Søren Dahl

Lyt med søndag kl. 10.00

Stemningen var i top da Bo Bech besøgte Søren Dahl
Stemningen var i top da Bo Bech besøgte Søren Dahl

I søndagens program som for sidste gang i denne sæson, er optaget i Billund Lufthavn, får Søren Dahl besøg af Frank Panduro, der er kendt som driftig kulturkøbmand fra Horsens og mesterkokken Bo Bech, netop nu aktuel med en ny kogebog ’In my Blood’.

Frank Panduro er i dag en af bagmændene bag Bremen Teater og ’Hotel Cecil’ i København og manager for en række danske kunstnere og så kan han også skrive hotel-ejer på visitkortet.

Frank Panduro har base i Horsens, men nød at besøge Søren Dahl der havde henlagt optagelserne til Billund Lufthavn

 

Frank Panduro fortæller om sin iværksætterbaggrund – fra skiltemaler, over teaterdirektør i Horsens til manager og hotelejer.

Frank Panduro kalder sig selv ”Den trænede abekat” når han beskriver arbejdet som manager for en lang række danske kunstnere: Frank Hvam, Jonathan Spang, Simon Kvamm, Niels Hausgaard, Lars Lilholt, Mick Øgendahl

Programmets anden gæst er den passionerede mesterkok Bo Bech.

Han fortæller hvordan han nærmeste snublede over mad: ”Jeg kunne godt lide det det gjorde ved mig. Jeg var på hold 2 for den kgl. Livgarde til den her frygtelige ting i ex-jugoslavien med krig. Vi var delt op i hold. Jeg mindes man er 3 uger inde og bare får livet til at gå, og så er man 3 uger ude i sin ’hot-zone’. Man skulle bare have dagen til at gå. Og maden var så frygtelig. Vi havde en bibel og frk. Jensens Kogebog liggende og så begyndte jeg at læse i den i stedet for i noveller. Og så fandt jeg ud af, at kom man salt på en kartoffel, så smagte den bare meget bedre. Det var egentlig ikke så meget mere end det”.

Bo Bech fortæller om sin passion for mad og nu også fotografi, der har ført til udgivelsen af hans seneste bog ’In my blood’, der præsenterer 100 opskrifter som Bo Bech har udvalgt ud af de 249 retter som restaurant Geist har præsenteret de seneste 7 år.

Vind rejsegavekort

Hver søndag kan du deltage i lodtrækningen om et rejsegavekort. Lyt med og hør hvordan du deltager

Hvis man vil lytte til 'Dahl på Hack' kan det ske ved at finde Ekstra Bladet Radio på DAB+, RadioPlay eller via Ekstra Bladet Radios app.

.

appstore googleplay tunein mytunerradio
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna Cecilia Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen