Lars Løkke Rasmussen besøger Dahl på Hack

Lyt med søndag kl. 10.00

Der er fint besøg i Dahl på Hack på søndag, hvor statsminister Lars Løkke Rasmussen er gæst. Udsendelsen er optaget i Aller Huset i København hvor Søren Dahl også interviewer Anette Kokholm, udgiverdirektør i Aller Medier.

Statsministeren kræver næppe yderligere præsentation, men du kan glæde dig til at komme lidt tættere på den private side af Lars Løkke Rasmussen.

 

Humøret var højt da Lars Løkke Rasmussen besøgte Dahl på Hack

Statsministeren fortæller blandt andet om sin opvækst i Græsted i Nordsjælland, hvor han har boet i mange år. Om det frie liv i barndommen hvor han gik til spejder:

”Man havde meget frihed, man ikke har i dag. Da jeg var 13-14 år, var jeg blevet rigtig spejder og patruljeleder. Da havde vi fri adgang til faciliteterne. En gang imellem når vi kedede os, kørte vi op i spejderhytten. Så tog vi et telt og andet grej og så tog vi ud i skoven, hvor der var en teltplads, og så var vi bare der en weekend. Der stod ikke nogle voksne og sagde det må man ikke, og der skal være en med over 18 år. Der var højt til loftet dengang.”

Programmets anden gæst er journalist Anette Kokholm, der i dag er udgiverredaktør på Aller Medier.

 

Anette Kokholm lagde lokaler til, da hun og statsminister Lars Løkke Rasmussen fik besøg af 'Dahl på Hack' i Aller Huset i København.

Hun fortæller blandt andet om sin rolle som kongelig kommentator hos DR, hvor hun forsøger at oversætte det der sker i kongehuset, til hvad det betyder for danskerne.

”Jeg synes, jeg er blevet bedre til at sige tingene lige ud. Alt det der er rundt om kongehuset kan godt være meget respektfuldt og meget andægtigt, og der har jeg sådan set valgt en lidt anden vej. Ikke at jeg ikke er respektfuld, for det synes jeg da jeg er, men jeg prøver at sige det, som vi alle sammen tænker - ”Hvorfor kørte han over den der bro, når det er storm? Hvorfor er det, han ikke finder et mere hårdtslået område - kronprinsen? Det er ikke for at være ond ved ham, men for at spejle den her utrolig populære prins som vi har i at han måske også godt kunne udvikle sig nogle andre steder hen. Jeg bruger faktisk meget tid på at fornemme hvad er egentlig stemningen rundt om det kongehus inden jeg sætter mig i DR og kommenterer.”

Vind rejsegavekort
Hver søndag kan du deltage i lodtrækningen om et rejsegavekort. Lyt med og hør hvordan du deltager

Hvis man vil lytte til 'Dahl på Hack' kan det ske ved at finde Ekstra Bladet Radio på DAB+, RadioPlay eller via Ekstra Bladet Radios app.

.

appstore googleplay tunein mytunerradio
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna Cecilia Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen