Stand-up træf hos Søren Dahl

Lyt med søndag kl. 10.00

Der bliver ekstra brug for lattermusklerne på søndag, hvor stand-up komikerne Linda P. og Ruben Søltoft gæster programmet.

Begge er de aktuelle med nye shows, og Linda P. har desuden netop udgivet selvbiografien ’Transformer’.

Linda P. fortæller om sin opvækst, med en kærlig og meget direkte mor, og en svært alkoholiseret far, der på mange måder har præget Linda P’s liv, og om at være elsket, men samtidig hadet.

”Der er mange der hader mig. Det kan også noget. Jeg er så privilegeret, at jeg er en, der deler vandene. Jeg talte med Matthesen mange gang om det der med at være så elsket fra starten, at han skal bare præstere big time hele tiden. Hvor jeg var sådan en, hvor mange synes, at jeg var dybt latterlig. Dem kan jeg kun imponere fra nu. Det kan også noget, man bliver ligesom holdt i gang.

Ærlighed kan noget. Det er ikke altid lige populært, men det kan noget.

Jeg er så privilegeret, at jeg godt kan se igennem, når folk er fulde af lort. Jeg var så heldig at have en mor, der var meget ærlig – og meget kærlig. Da jeg var 10 år gammel ville jeg gerne synge – og der er jo meget stor forskel på at elske at synge og at kunne finde ud af det. Så jeg sang for hende – jeg kan ikke huske hvad det var – om det var opera? Og så sagde hun: det lyder simpelthen af helvede til lille skat – jeg synes du skal øve dig lidt. Og så øvede jeg mig, og så sagde hun: Det er bedre. Og det er jo godt, at man øver sig på tingene. Det kan jeg jo godt lide. At man ikke bare siger, at det er fantastisk, lige meget hvad du gør. Så er det vi får de der curlingunger, og det gider vi jo heller ikke. Jeg synes det der ærlighed kan noget.”

Programmets anden gæst er stand-up’er Ruben Søltoft der er aktuel med et nyt show.

 

Der var meget at smile af, da Ruben Søltoft besøgte Aarhus og 'Dahl på Hack'

 

Han fortæller om at være den mindste i skolen, og den der sidst gik i pubertet. Om sin dejlige mormor på 94 år, der er blevet dement, men alligevel kan få smilet frem, og om at blive ’star-struck’ midt i et TV-show.  

Vind rejsegavekort
Hver søndag kan du deltage i lodtrækningen om et rejsegavekort. Lyt med og hør hvordan du deltager

Hvis man vil lytte til 'Dahl på Hack' kan det ske ved at finde Ekstra Bladet Radio på DAB+, RadioPlay eller via Ekstra Bladet Radios app.

 

.

appstore googleplay tunein mytunerradio
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Anders Zacho
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen