Teaterdirektør Søren Møller og Sara Blædel på besøg hos Søren Dahl

Lyt med søndag kl. 10.00

En af Danmarks allermest populære forfattere, krimidronningen Sara Blædel og teaterdirektør Søren Møller fra Fredericia Teater er på besøg hos Søren Dahl på Café Hack.

Begge fortæller de medrivende om deres arbejde, så du skal glæde dig til endnu en søndag i godt radio-selskab.

Sara Blædel er utrolig populær blandt danskerne. Hele 4 gange er hun af læserne blevet kåret som danskernes yndlingsforfatter – i dag kendt som Martha-prisen.

Hun fortæller om sin barndom, vejen til forfatterskabet og om triologien om bedemandsdatteren Ilka, hvor sidste bind 'Den tredje søster' udkommer 16. november, og så fortæller hun om forbindelsen til læserne, som hun mener er utrolig vigtig og meget givende.

 

 

Den succesfulde teaterdirektør Søren Møller fra Fredericia Teater fortæller om sit arbejde, og sit syn på det at skabe oplevelser for publikum.

 

Søren Møller har sat helt nye standarder for, hvad der kan lade sig gøre på en musicalscene i Danmark. Han har været leder af Dansk Musikalakademi og er i dag direktør for Fredericia Teater, hvor han har givet rigtig mange danskere storslåede oplevelser.

Søren Møller fortæller hvad teaterets succes betyder for byen Fredericia, hvor hoteller og restaurationer har glæde af de mange publikummer der kommer til de mange musicals og hvordan de helt store produktioner planlægges og produceres med teknisk udstyr, fokus på alle roller - også blandt medarbejdere bag kulisserne og sågar transport af anmeldere til Fredericia.

 

 

Vind rejsegavekort
Hver søndag kan du deltage i lodtrækningen om et rejsegavekort. Lyt med og hør hvordan du deltager

Hvis man vil lytte til 'Dahl på Hack' kan det ske ved at finde Ekstra Bladet Radio på DAB+, RadioPlay eller via Ekstra Bladet Radios app.

 

.

appstore googleplay tunein mytunerradio
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen