AE Larissa kunne intet stille op mod topholdet Olympiacos

Olympiacos bevarer førstepladsen, efter en sejr på 4–1 mod AE Larissa

Kampens første mål faldt allerede efter ni minutter til Olympiacos, da Giorgos Masouras efter forarbejde af Konstantinos Tsimikas sendte bolden i mål og bragte dem foran.

Pedro Martins' mandskab satte sig hurtigt på kampen med deres mål nummer to, efter den 25-årige græker scorede sit andet mål i kampen efter assist af El-Arbi Hilal Soudani.

Det tog ikke lang tid for Olympiacos at udvide føringen, efter El-Arbi Hilal Soudani scorede til stillingen 3–0. Oplægget til målet kom fra Mohamed Mady Camara.

Olympiacos udbyggede deres føring til 4–0 efter 37 minutter, da Youssef El Arabi scorede på et straffespark.

AE Larissa kom aldrig helt tilbage i kampen, men fik dog reduceret til 1–4 efter 56 minutter, som også blev kampens endelige resultat.

Olympiacos fortsætter med de tre point deres gode form og ligger efter kampen på en øjeblikkelig førsteplads. De skal i næste runde en tur til NFC Volos, hvor de skal forsøge at følge op på dagens sejr. AE Larissa ligger fortsat på en syvendeplads i tabellen. På søndag venter Panionios, som kommer på besøg i næste runde.

 

Denne artikel er autogenereret på baggrund af data fra vores leverandører af fodboldstatistikker, og den er sat sammen, da resultatet af kampen forelå.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere