Alanyaspor tager storsejr over Denizlispor

Målrigt opgør endte med en Alanyaspor-sejr på 5–1 over Denizlispor

Efter 35 minutter noterede Alanyaspor sig det første mål, da Welinton efter en assist fra Salih Ucan sendte dem i front.

Kampens andet mål stod Alanyaspor også for - syv minutter efter den første scoring stod der 2–0, efter brasilianeren på oplæg af Junior Fernandes scorede for anden gang.

Kort tid efter 2–0 målet bragte Alanyaspor sig foran med tre mål, da Djalma nettede til stillingen 3–0 efter forarbejde af Baiano.

Alanyaspor bragte sig yderligere foran 4–0, og manden bag målet var Papiss Cisse. Det var Musa Cagiran, som leverede oplægget til målet.

Der skulle ikke gå mere end fem minutter efter seneste scoring før, at Denizlispors Oscar Estupinan scorede kampens femte mål til en 1–4-stilling. Det var Ismaël Aissati, der fandt den 23-årige angriber med oplægget til scoringen.

Kampens sidste scoring bragte Alanyaspor yderligere i front med 5–1, da Onur Bulut sørgede for at målfesten fortsatte. Efecan Karaca stod for oplægget til Onur Buluts scoring.

Alanyaspor rykker med de tre point tre placeringer frem og ligger nu på femtepladsen. Næste runde byder på en hjemmekamp mod Konyaspor. Denizlispor ligger fortsat på 11. pladsen i tabellen. I næste runde venter en udekamp mod Ankaragucu.

 

Denne artikel er autogenereret på baggrund af data fra vores leverandører af fodboldstatistikker, og den er sat sammen, da resultatet af kampen forelå.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Kampreferater - robot
Hent flere
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere