Ascoli Calcio 1898 FC løb med sejren mod Pisa

Det blev et tæt opgør, men i sidste ende tabte Pisa med 0–1 til Ascoli Calcio 1898 FC

Med nederlag i seneste runde til henholdsvis Pordenone Calcio og Cosenza, kom både Ascoli Calcio 1898 FC og Pisa ind til kampen med en hak i selvtilliden. Men med en smal sejr på 1–0 kunne Ascoli Calcio 1898 FC i dag glæde sig over at sætte tre point ind på kontoen.

Ascoli Calcio 1898 FC dominerede opgøret målt på såvel boldbesiddelse og antallet af afslutninger, og i sidste ende fik de da også omsat dominansen til den scoring, som skulle vise sig afgørende.

Den eneste scoring i kampen faldt efter 68 minutter til Ascoli Calcio 1898 FC, da Michele Cavion sendte bolden i mål og bragte dem foran på forarbejde af Cristian Andreoni.

Ascoli Calcio 1898 FC rykker med de tre point op på en femteplads. De skal i næste runde en tur til Benevento, hvor de skal forsøge at følge op på dagens sejr. Pisa ligger fortsat på en 12. plads i tabellen. Dagens nederlag kan revancheres mod Frosinone, som på søndag venter på hjemmebane.

 

Denne artikel er autogenereret på baggrund af data fra vores leverandører af fodboldstatistikker, og den er sat sammen, da resultatet af kampen forelå.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Kampreferater - robot
Hent flere
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere