Atalanta slagtede AC Milan i storsejr

Atalanta uddelte en ordentligt øretæve med en sejr på hele 5–0 over AC Milan

Allerede efter ti minutter faldt det første mål og Atalanta, da Alejandro Gomez på forarbejde af Josip Ilicic bragte dem foran med en enkel scoring.

Kampens andet mål stod Gian Piero Gasperinis mandskab også for. Efter 61 minutter stod der 2–0, efter Mario Pasalic kom på tavlen og efter assist af Robin Gosens sendte bolden i nettet.

Det tog ikke lang tid for Atalanta at udvide føringen, da Josip Ilicic nettede til stillingen 3–0 efter oplæg af Mario Pasalic.

Det tog ikke lang tid, før Josip Ilicic udbyggede føringen yderligere til 4–0. Det var midtbanespillers femte kasse i denne sæson. Med en assist til målet fortsatte Alejandro Gomez i øvrigt sin gode kamp.

Kampens sidste scoring bragte Atalanta yderligere i front med opgørets sidste mål, da Luis Muriel scorede til 5–0. Han har nu stået bag ni mål på 14 kampe indtil videre i denne sæson.

Atalanta overhaler med sejren Cagliari i tabellen, og de indtager nu femtepladsen i Serie A. Næste runde byder på en hjemmekamp mod Parma Calcio 1913. AC Milan forværrer med nederlaget deres placering og ligger på en tiendeplads. Dagens nederlag kan revancheres mod Sampdoria, som på mandag venter på hjemmebane.

 

Denne artikel er autogenereret på baggrund af data fra vores leverandører af fodboldstatistikker, og den er sat sammen, da resultatet af kampen forelå.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Kampreferater - robot
Hent flere
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere