Barcelona og Real Madrid sluttede 0–0

Ingen af holdene formåede at score, da Barcelona tog imod Real Madrid i målløst remis

Barcelona gik ind til opgøret med en række kampe som ubesejret, og den gode form skulle de forsøge at forsætte, da de mødte Real Madrid. Ernesto Valverdes mandskab formåede onsdag aften at hente et point mod Real Madrid, da de spillede uafgjort 0–0.

Det var et tæt opgør, hvor ingen af de to hold for alvor formåede at dominere spillet. Real Madrid var dog det farligste af de to hold med 12 skud på mål, hvoraf fire var indenfor målrammen. Hvad der manglede af mål, blev til gengæld leveret i fight. De to hold gik til grænsen - og nogle gange over. Det resulterede i, at dommeren måtte hive otte kort op af lommen i løbet af kampen. Kampen bar dog præg af at de hårde tacklinger og mindre af gode afslutninger - og dermed endte kampen også 0–0.

Barcelona ligger efter pointdelingen fortsat i spidsen for LaLiga. Dagens uafgjorte resultat skal i næste runde forbedres mod Deportivo Alaves, som på lørdag venter på hjemmebane. Real Madrid fortsætter deres ubesejrede stime, og ligger efter kampen på en øjeblikkelig andenplads i LaLiga. Næste runde byder på en hjemmekamp mod Athletic Bilbao.

 

Denne artikel er autogenereret på baggrund af data fra vores leverandører af fodboldstatistikker, og den er sat sammen, da resultatet af kampen forelå.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Kampreferater - robot
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere