Barcelona vandt sikkert over Deportivo Alaves

Barcelona forsvarer sin placering i toppen af tabellen med en 4–1-sejr over Deportivo Alaves

Allerede efter 14 minutter faldt det første mål og Barcelona, da Antoine Griezmann efter en assist fra Luis Suárez sendte bolden i mål og bragte dem foran.

I de døende sekunder af første halvleg fordoblede Barcelona deres føring, da Arturo Vidal kom på tavlen og sendte bolden i nettet. Luis Suárez stod for anden gang i kampen for assisten til scoringen.

Efter 56 minutter reducerede Deportivo Alaves, da Pere Pons på forarbejde af Rubén Duarte viste målinstinkt og scorede til 1–2.

Lionel Messi bragte sit hold yderligere foran med scoringen til 3–1. Han har nu lavet 12 mål på 12 kampe. Endnu engang var Luis Suárez i oplæggerens rolle, da han igen blev noteret for en assist.

Barcelona slog sejren fuldstændig fast med opgørets sidste mål i det 75. minut, da Luis Suárez nettede på et straffespark.

Sejren betyder betyder, at Barcelona fortsætter de gode takter i LaLiga, og de derfor på en øjeblikkelig førsteplads. De møder i næste runde Espanyol på lørdag. Deportivo Alaves ligger efter nederlaget fortsat på en 14. plads. På søndag venter Real Betis, som kommer på besøg i næste runde.

 

Denne artikel er autogenereret på baggrund af data fra vores leverandører af fodboldstatistikker, og den er sat sammen, da resultatet af kampen forelå.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Kampreferater - robot
Hent flere
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere