Belenenses SAD lider stort nederlag på eget græs

Belenenses SAD må sluge et nederlag på 1–7 til Braga i målrigt opgør

Den første scoring i kampen faldt allerede efter otte minutter til Braga, efter Ricardo Horta nettede for dem efter oplæg af Paulinho.

Men Braga var ikke færdige. Trincao fordoblede Bragas føring, da han i det 19. minut sendte bolden i netmaskerne. efter unge Trincao viste målnæse og sendte bolden i mål efter en assist fra Nuno Sequeira.

Ricardo Horta havde en særdeles god dag på banen, da han efter 22 minutter sendte bolden i modstanderens mål til 3–0. Paulinho stod igen for forarbejdet til scoringen.

Belenenses SAD formåede at reducere til 1–3, da Silvestre Varela fik bolden i mål. Det var Chima Akas, som leverede oplægget til målet.

Braga kom yderligere foran i slutningen af første halvleg, da Joao Palhinha nettede til 4–1. Ricardo Horta blev noteret for assisten til.

Det tog ikke lang tid, før Paulinho bragte Braga foran med to mål og ændrede stillingen til 5–1. Det var Ricardo Esgaio, som stod for assisten til målet.

Efter 75 fik Robinho sit andet gule kort, hvilket resulterede i en udvisning. Det betød, at Belenenses SAD spillede ti mod elleve resten af kampen.

Braga bragte sig yderligere foran, da Rui Fonte sendte bolden ind bag målmanden til 6–1. Ricardo Esgaio blev i øvrigt noteret for endnu en assist i forbindelse med målet.

Efter 90 minutter lukkede og slukkede Braga kampens med målet til 7–1, da Rui Fonte scorede endnu et mål.

Braga rykker med sejren tre placeringer frem og ligger nu på sjettepladsen. De spiller igen 12. januar, når Tondela venter på hjemmebane. Belenenses SAD ligger efter nederlaget fortsat på en 15. plads. I næste runde skal de forsøge at rejse sig igen på udebane mod Gil Vicente.

 

Denne artikel er autogenereret på baggrund af data fra vores leverandører af fodboldstatistikker, og den er sat sammen, da resultatet af kampen forelå.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Kampreferater - robot
Hent flere
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere