Benfica tog smal udesejr og tre point

Med en sejr på 1–0 over Vitoria de Guimaraes bevarer Benfica den gode placering i toppen af Primeira Liga

Benfica har været inde i en god periode med sejre i de seneste 11 kampe, og den gode form skulle de forsøge at forsætte, da de mødte Vitoria de Guimaraes. Det lykkedes da også Bruno Lages mandskab at fortsætte de gode takter og hente alle tre point med fra kampen.

Kampens eneste scoring faldt 23 minutter inde i kampen, efter Franco Cervi viste målinstinkt og sendte bolden i nettet på oplæg af Pizzi.

I slutningen af kampen fik Vitoria de Guimaraes' Rochinha sit andet gule kort, hvilket resulterede i en udvisning. Der blev ikke scoret flere mål efter det røde kort, og derfor endte kampen 1–0 til Benfica.

De tre point betyder, at Benfica fortsætter de gode takter i Primeira Liga, og de ligger derfor på en øjeblikkelig førsteplads. Næste runde byder på en hjemmekamp mod Aves. Nederlaget ændrer ikke Vitoria de Guimaraes' øjeblikkelige placering i Primeira Liga, hvor det fortsat ligger på femtepladsen. Nu handler det om at komme sig over dagens nederlag inden næste runde, hvor modstanderen er Maritimo på udebane 12. januar.

 

Denne artikel er autogenereret på baggrund af data fra vores leverandører af fodboldstatistikker, og den er sat sammen, da resultatet af kampen forelå.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Kampreferater - robot
Hent flere
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere