Besiktas tog sikker favoritsejr over Genclerbirligi

Besiktas forsvarer sin placering i toppen af tabellen med en 4–1-sejr over Genclerbirligi

Genclerbirligis Nadir Ciftci måtte tidligt i bad, da han allerede i starten af kampen fik sit andet gule kort. Genclerbirligi stod nu med en svær opgave foran sig, og det røde kort skulle også vise sig af få konsekvenser.

Efter 23 minutter sendte Floyd Ayite bolden i nettet og bragte Genclerbirligi foran.

Det skulle blive endnu værre for Genclerbirligi, da også Yasin Pehlivan blev præsenteret for et røde kort til sig efter 35 minutter. Det betød, at Genclerbirligi måtte undvære Nadir Ciftci og Yasin Pehlivan resten af kamp, hvilket viste sig at være for stor en udfordring.

Besiktas fik udlignet kort inde i anden halvleg, efter Domagoj Vida kom på tavlen og på forarbejde af Atiba Hutchinson sendte kampens andet mål i nettet.

Efter 60 minutter bragte Georges-Kevin N'Koudou holdet i front 2–1. Endnu engang var detAtiba Hutchinson, som blev noteret for et oplæg.

Besiktas udbyggede deres føring til 3–1 efter 74 minutter, da Oguzhan Özyakup satte kampens fjerde scoring i nettet. Atiba Hutchinson stod endnu engang for forarbejdet og noterede sig dermed endnu en assist.

Efter 90 minutter slog Besiktas sejren helt fast med en scoring fra Atiba Hutchinson til slutresultatet 4–1. Caner Erkin var manden bag assisten til målet.

Sejren betyder, at Besiktas overhaler Fenerbahce og Trabzonspor i tabellen, og nu ligger nu på tredjepladsen. Næste runde byder på en hjemmekamp mod Sivasspor på søndag. Genclerbirligi rykker med nederlaget ikke deres placering i Superlig og ligger fortsat på en 13. plads. Dagens nederlag skal revancheres på søndag, hvor Rizespor venter på udebane.

 

Denne artikel er autogenereret på baggrund af data fra vores leverandører af fodboldstatistikker, og den er sat sammen, da resultatet af kampen forelå.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Kampreferater - robot
Hent flere
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere