Brentford levede op til favortitværdigheden mod Queens P.R.

Med en 3–1-sejr over Queens P.R. bevarer Brentford deres placering i toppen af tabellen

Kampens første scoring faldt til Brentford efter 19 minutter, da Said Benrahma efter oplæg af Mathias Jensen viste målinstinkt og satte føringsmålet ind.

De satte sig hurtigt derefter på kampen med deres mål nummer to til stillingen 2–0, da Bryan Mbeumo sendte bolden i mål. Det var angribers tiende mål i Championship i indeværende sæson.

Brentford bragte sig yderligere foran, da Ollie Watkins nettede til stillingen 3–0 efter en assist fra Ethan Pinnock. Det var hans 17. fuldtræffer indtil videre i denne sæson af Championship.

Queens P.R. kæmpede videre og fik en reducering i det 62. minut og gjorde det til 1–3. Det blev dog aldrig til mere end Nahki Wells' reduceringsmål. Det var angribers 11. kasse i indeværende sæson. Det var Bright Osayi-Samuel, som leverede oplægget til målet.

Med de tre point bevarer Brentford deres placering i Championship og ligger fortsat på en tredjeplads. Næste runde byder på en udekamp mod Huddersfield på lørdag. Queens P.R. ligger fortsat på en 15. plads i Championship. Dagens nederlag kan revancheres mod Leeds, som på lørdag venter på hjemmebane.

 

Denne artikel er autogenereret på baggrund af data fra vores leverandører af fodboldstatistikker, og den er sat sammen, da resultatet af kampen forelå.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Kampreferater - robot
Hent flere
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere