Burnley rendte ind i nederlag mod Everton

Everton tog sejren og vandt med 1–0 over Burnley i tæt opgør

Sidste gang Everton og Burnley mødte hinanden, endte det med en sejr til Burnley. Det lykkedes dem dog ikke at gentage successen fra forrige opgør i torsdag eftermiddags møde.

Dagens opgør var langt fra nogen målfest. Everton skulle vise sig at være det eneste hold, som kom på tavlen i en kamp, hvor de også havde siddet på størstedelen af boldbesiddelsen.

Dominic Calvert-Lewin stod for kampens eneste mål, og han sørgede dermed for, at der stod 1–0 til Everton på måltavlen ved slutfløjt. Det var Djibril Sidibé, der leverede bolden til Dominic Calvert-Lewin. Det var den 27-årige forsvarsspillers fjerde assist i Premier League denne sæson.

Everton rykker med sejren op på en 13. plads. De skal i næste runde en tur til Newcastle, hvor de skal forsøge at følge op på dagens sejr. Burnley ligger fortsat på en 12. plads i tabellen. De møder i næste runde Manchester United, som kommer på besøg på lørdag.

 

Denne artikel er autogenereret på baggrund af data fra vores leverandører af fodboldstatistikker, og den er sat sammen, da resultatet af kampen forelå.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Kampreferater - robot
Hent flere
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere