Celtic lider smalt nederlag mod Rangers

Med en sejr på 2–1 over Celtic fortsatte Rangers deres ubesejrede stime i Premiership

Kampens første mål faldt efter 36 minutter, da Ryan Kent efter oplæg af Borna Barisic nettede og bragte dem foran.

Kun seks minutter efter Rangers' føringsmål var der udlignet til 1–1, da Odsonne Edouard fik bolden i mål efter assist af Callum McGregor. Det var hans 13. fuldtræffer indtil videre i denne sæson af Premiership.

Nikola Katic scorede det afgørende mål i det 56. minut til resultatet 2–1 til Rangers. Endnu engang var Borna Barisic i oplæggerens rolle, da han stod for forarbejdet til holdkammeratens scoring.

I slutningen af kampen fik Alfredo Morelos sit andet gule kort, hvilket resulterede i at han måtte tidligt i bad. Det betød, at Rangers spillede ti mod elleve resten af kampen. Herefter bød kampen hverken på flere mål eller røde kort, og det endte derfor med en Rangers-sejr på 2–1.

Rangers fortsætter med sejren deres gode form og ligger i øjeblikket på en andenplads i Premiership. De skal i næste runde forsøge at følge op på dagens sejr, når de møder St. Mirren på hjemmebane. Det var Celtics blot anden nederlag i sæsonen, og det efterlader dem på en førsteplads i Premiership. Dagens nederlag skal revancheres på onsdag, hvor Kilmarnock venter på udebane.

 

Denne artikel er autogenereret på baggrund af data fra vores leverandører af fodboldstatistikker, og den er sat sammen, da resultatet af kampen forelå.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Kampreferater - robot
Hent flere
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere