Chelsea tog smal udesejr over Arsenal

Chelseas fans kunne juble efter at holdet formåede at kæmpe sig tilbage og vinde opgøret mod Arsenal med 2–1

Det første mål i kampen faldt allerede efter 13 minutter til Arsenal, da Pierre-Emerick Aubameyang sendte bolden i nettet for hjemmeholdet efter forarbejde af Calum Chambers. Han har lavet 13 kasser indtil videre i indeværende sæson af Premier League.

Chelsea formåede at holde hovederne kolde og udlignede til 1–1 efter 83 minutter, efter Jorginho kom på tavlen og på oplæg af Mason Mount sendte bolden i nettet.

Kort tid efter udligningen scorede Chelsea det afgørende mål, efter Tammy Abraham satte bolden i mål til stillingen 2–1. Willian stod for assisten til scoringen. Det var hans 12. fuldtræffer indtil videre i denne sæson af Premier League.

Chelsea ligger fortsat på en fjerdeplads. De møder i næste runde Brighton på onsdag. Arsenal ligger efter nederlaget på 12. pladsen. På onsdag venter Manchester United, som kommer på besøg i næste runde.

 

Denne artikel er autogenereret på baggrund af data fra vores leverandører af fodboldstatistikker, og den er sat sammen, da resultatet af kampen forelå.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Kampreferater - robot
Hent flere
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere