Cittadella vandt tæt opgør ude over Venezia

Med en sejr på 2–1 over Venezia bevarer Cittadella den gode placering i toppen af Serie B

Efter blot 11 minutter noterede Cittadella sig kampens første mål, efter Davide Diaw sendte bolden i nettet og bragte gæsterne foran efter oplæg af Alessio Vita.

De satte sig hurtigt derefter på kampen med deres mål nummer to til stillingen 2–0, og manden bag scoringen var Christian D'Urso efter assist af Davide Luppi.

Venezia kæmpede videre og fik til sidst en reducering med kampens sidste scoring i det 77. minut, da Ivan Lakicevic efter en assist fra Mattia Aramu nettede til 1–2.

Sent i kampen fik Mattia Aramu sit andet gule kort, hvilket resulterede i at han måtte tidligt i bad. Det betød, at Venezia spillede ti mod elleve resten af kampen. Der blev ikke scoret flere mål eller delt flere røde kort ud resten af kampen, og kampen endte derfor 2–1 til Cittadella.

Med sejren overhaler Cittadella Perugia og Frosinone i tabellen, og de indtager nu tredjepladsen i Serie B. Næste runde byder på en hjemmekamp mod Virtus Entella. Venezia fortsætter dermed rækken af nederlag og ligger efter kampen på en øjeblikkelig 18. plads. I næste runde venter en udekamp mod Perugia.

 

Denne artikel er autogenereret på baggrund af data fra vores leverandører af fodboldstatistikker, og den er sat sammen, da resultatet af kampen forelå.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Kampreferater - robot
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere